vecka 13

Nu har jag varit hemma lite över en vecka och jag har verkligen inte varit frisk. och idag har jag haft den värsta resan i mitt liv, kan berätta senare den har som sagt varit rent förjävlig. Plus att en jävla nisse-lasse SLOG Mio när jag var i Umeå. Fittor finns det då överallt!!!

mellan vecka 12-13 hände iaf lite saker magen har börja bli riktigt hård längst ner..här kommer en bild, tog ingen utan tröja för jag är alldeles röd eftersom jag är så torr och tror jag fått någon klåda :( OCH FINNAR har jag tydligen också fått JIPPIE :(

Ser ut som jag har lagt på mig lite extra julmat under julen, hahaha
 

vad mer kan man säga??...

Ibland blir man bara less......om någon läste inlägget igår så var jag totalt less!


ja vad ska jag skriva?!

Bra fråga? det är ju inte direkt jätte mycket som händer här om dagarna.

Men kan ju iaf berätta att jag är gravid i 11 veckan, och jag har mått ganska dåligt senaste tiden, och inte haft varken ork eller lust att göra direkt mycket. Men nu börjar jag må bättre igen, och jag hade tänkt berätta det på söndag men egentligen spelar det väl ingen roll...

Detta barn är planerat, och väntars början/mitten på juli. Jag ville ha mig ett vår eller sommarbarn, och det blir tydligen ett sommarbarn då :) Fick även idag tid för ultraljudet och det är den 10 feb. Samma datum som Madde har BF (beräknad förlossning)

Magen är inte platt längre heller...den är svullen och den går inte hålla in...ser ut som man ätit lite för mycket bullar ;)



Julen kommer jag fria uppe hos mina föräldrar, och jag åker redan på fredag eftersom Tommy jobbar natt hela helgen, känns inte som det är någon idé att vara hemma då.

Ikväll ska jag bara spela WoW med Hanna :)

Ska försöka

Ja jag måste försöka bli lite bättre på uppdatera ;)

Så har något speciellt hänt sedan sist, nja det skulle jag nog inte påstå. Jag är arbetslös och har en ganska trist vardag.
Idag ska jag städa lite här hemma, se om det finns en tid i tvättstugan, men det lär det ju inte göra men ska kolla iaf. Sedan ska jag även försöka komma ut, men det är så himla svårt på grund av att min rygg känns som den går av varje gång jag rör mig =/

Undar om det är kallt idag?