Dopklänningen :)

Ja idag fick vi hem dopklänningen, och jag tycker den är så otroligt vacker, kommer vara så fin på Jonathan. Min älskade lilla gosse. Det är så svårt att ta ett bra kort på den, för den är ännu vackrare i verkligheten, men jag försökte iaf. Så den 17.de oktober så blir lilleman döpt i Sköns kyrka, sedan blir det fika i församlingsgården här i Skönsberg. :) Håller på fundera hur man ska lägga upp det hela, men jag brukar nästan alltid ha bra ideér och få till det mesta :)
Fick betala 795 kr för denna, och det är pengar jag inte ångrar för något, den var så mycket finare än jag kunnat tänka mig, och tanken att MIN son ska ha den på sig på sin dopdag gör den ännu vackrare eftersom den vackraste människan jag vet ska ha den på sig ♥









Sedan har vi handlat en ny soffa, eller ny 1 år gammal från Blocket. En ikeas Ektorp :) Den är ljusare än vad bilden visar, och går jättebra ihop med våra vita fotöljer :) Sedan har vi även köpt en ny tv-bänk och den är STOOOR 180 cm lång i massiv ek, så fin. Ska ner en sväng på stan och kolla om vi hittar några passande ljuslyktor som man kan ha på sidan om, sedan ska jag även handla ett par leggings eftersom igår när jag drog ut soffan (alldeles ensam) så fastnade mina leggnings i soffskrället och gick sönder så nu måste jag köpa ett par till har redan 1 men vill iaf ha 2.

Sedan senare under kvällen kommer veckans matsedel upp för den som behöver mat tips ;) Till lunch idag blev det korvomelett med riven ost och till middag kommer det fintastek med grönsallad och kryddsmör :) Och för er som tvivlar på att LCHF inte funkar kan jag bara säga 6 cm i midjan på 1 vecka, DET DU! :) Skulle lägga upp en bild på magen, men jag hatar mina bristningar sååå mycket att den får bara Tommy "äran" att se *skrattar*

 Ha en bra dag!




5 veckor


lördag

Idag har varit en bra dag, lilleman har varit så snäll och varit på så bra humör. Vi har ut en sväng med Sussi och Matti, och sussi körde våran bil eftersom annars hade vi inte rymts. Köpte 2 bodys åt min guddotter Amanda, så fina så, sedan blev det 1 till lilleman också en ljusbrun med små apor på.
Sedan fick lillen vysslan lulltassar av sin farmor och farfar och han somna som en stock bara jag rörde lite lätt i sängen :) Men snart ska han inte få sova nå mer för snart är det baddags.

Sedan nu ikväll har jag kört pilates för 2 gången denna veckan, känner mig verkligen inte i toppform haha, har aldrig kämpat o frustat så mycket som jag gör just nu när jag gör pilates. Jag som alltid tyckt det varit så enkelt *skrattar* Nu vet jag hur andra känt det ;) Men det kommer ge resultat som är underbara, det vet jag sedan tidigare rumpan o lårena blir så himla fasta av pilates. Körde lite lätt mage också, men mest åt sidan eftersom jag fortfarande har ca ett lillfingers mellanrum mellan magmusklerna...så tar det lugnt.

Har varit ut en sväng, släppte Berits vovvar nere vid Petersvik nu ikväll. Och nu ska vi sätta oss och se en film som går på tv. Sedan är jag rätt stolt över mig själv, jag flyttade bilden själv och parkerade om den. :) Fast jag var något nervös eftersom det var bilar överallt och det är kolsvart ute, men den står så fint därnere nu :)

Natt natt!

Mor och son

Maten jag gjorde idag blev otroligt goood, som sagt det var ungsgrillad fläskfilé och sedan lindade jag bacon runt den. Gjorde eget vitlökssmör och tillsatte lite persilja i, sen åt vi detta med ungsstekta grönsaker som jag hade marinerat i vitlök. Jag säger bara MUMS :)

Nu ikväll sitter Tommy o doppar räkor i en stark dippsås som vi har hemma, vet inte om jag är sugen men vi ser väl. Sen ikväll var vi duktiga och gick en promenad på ca 50 min, men det började regna och jag har sådan hemsk mensvärk så kände bara att jag ville hem och sätta på mig morgonrocken. Och Jonathan sover redan, men han lär vakna om ett tag och vilja ha mat har inte ätit snart på 5 timmar, bra han har börja kunna hålla sig längre o längre stunder. :)

Natti natt!


Dagens middag


Här är några bilder som pappa har tagit av oss, han var så gullig så vi måste ju visa upp han :) sen kul om jag får finnas med ibland på korten också haha ;)






















Shoppat lite kläder

Idag blir det ungsgrillad fläskfilé med marinerade grönsaker, marinerade vitlöksklyftor, mjuk ost och grönsallad. Jag säger bara MUMS!! Ska börja laga maten nu. Egentligen är jag så sugen att göra ett brack idag från min diet för en lite krogrunda, men känns som jag kanske inte hittar tillbaka till detta då igen så jag väntar någon vecka till så jag kan klara av att återgå till detta ätande igen sen efter man har "syndat"

Var en sväng förbi Barnens hus och jag hitta 3 bodys o 2 pyjamas. Och gick bara på 200 kr sammanslagt så jag är så nöjd. Sedan fick han en liten tiger med ett hjärta som ska sitta på vagnen :)


Denna är ju bara för söt..


första bodyn, men björnar på


2.a bodyn och denna är med små får


3.de, och denna har små flygplan o hus som mönster


Denna är urgullig, små söta elefanter med hjärtan


Och denna tycker jag var bara cool :)

NU har magen äntligen börja försvinna :)

Sen jag börja med Tupler metoden har magen nästan försvunnit, visst det finns hud kvar men lite magträning ska den nog bli bra igen :) Hehe man måste ju tänka så iaf. Nu har jag köpt LCHF stenhårt sedan i måndag/tisdags och jag har redan tappat 1 kg o 2 cm i midjan :) Och jag är så långt ifrån hungrig som man kan komma. Ska ta o äta laxen från igår nu strax. Man blir så glad när det funkar o man inte är hungrig. Och jag har ork som jag inte haft på månader, nää nu ska jag köra på detta och kommer ner så jag är nöjd med mig själv igen. En ca 10 kg eller så, beroende på vart fettet försvinner...

Hehe o totalt o sminkad eller gårdagens smink *skrattar* men men jag tog bilden för jag vill se skillnad sen när det börja hända saker :)


Bilder från kvällen

Dessa kort har jag tagit nu ikväll, och jag älskar de svartvita korterna har flera stycken lägger inte ut alla men iaf :) Har även beställt 13 förstoringar som jag ska göra tavlor av, några av dessa är kopior så jag kan skicka upp till mormor och morfar. Valde storlek 20x30 cm, tror det är ganska lagom om man ska sätta en bildserie på en vägg :)






















bra natt :)

Igår somnade Jonathan vid nio tiden och jag tänker verkligen OOOONEJ!! Men vad gör man? Innan han åt krävde han 210 ml ersättning och det fick han i omgångar under kvällen, när han var mätt somna han så snällt i sin säng. Då hade han varit vaken sedan klockan 16. Han vaknade upp vid ett tiden och jag var fortfarande vaken eftersom jag höll på ta hand om tvätt o städa lite här hemma..kom inte till ro. Jag gick o byte på honom och satte på Pampers Babydry som jag nu testar på nätterna, och en pajamas. Sedan var Tommy lite halv vaken så jag la lillen på Tommys arm medans jag gick in i köket för att värma upp vatten. När jag kommer in har han somnat på pappas arm och jag tänker ja då vaknar du när jag flyttar dig till din säng. Men icke, han sov så sött vidare till klockan tre, han vakna av att han var blöt sen somna han om. Då fick han mat vid tre 220ml åt han då allstå allt jag hade gjort i flaskan, sedan sov han och sov till halv åtta när Tommy gick på jobbet. Och blöjan hade inte läckt, och den var väldigt kissvåt. För han vaknar mååånga gånger på nätterna av att han är blöt och inte hungrig. Nu har han just fått mat, han äter ungefär 120 ml på morgonen och nu ligger han nöjd och snäll på golvet och tittar på sitt babygym och lyssnar på lite musik :) Och hans mamma ska ta o göra sig en frukost, mår sämst idag!!! Uuuuha nu börjar nog kroppen ställa om sig, har sovit uselt i natt plus världens värsta migrän....

Sussi kommer förbi här sedan och hämtar lilleman så jag får en liten stund för mig själv. Kan vara skönt att bara få ta en lång dusch utan tänka på att det skriks. Sen tänkte jag vila och städa upp här hemma, måste också kolla efter tvättid för nu är ju Tommy sedan hemma tills söndag eftermiddag så jag hoppas vi hinner med en vända dit. Om vädret blir lite bättre tänkte jag ta en promenad sen när lillen kommer hem, men just nu ser det väldigt mörkt ut på himmelen. Ska ringa bilskolan M också höra hur man gör när man vill börja med teorin. Sen ska jag ta o köra på Winsor pilates för ben o rumpa och köra 20 min litet träningspass, det kan ju inte skada eftersom jag tränar ju inte magen utan ben o rumpa...äsch mina promenader som jag tar dagligen är värre :P

Och just det STORT GRATTIS ELLENORA & PETER till eran lilla son Edwin, han är såå fin och söt. :)


Nä ska steka mig 2 ägg och lite bacon. Ha en bra dag!

Dopklänningen klar :)

Ojoj, vad snabb hon var nu är dopklänningen klar o jag har fått bilder på den och jag tycker det är hur fin som helst. Ska få den skickat åt mig ni i veckan. =) såå så fin.

I natt gick det bra, han somna vid 23.00-23.30 vakna klockan 4 och åt sedan hade tyvärr blöjan läckt och det var JÄVLIGT synd eftersom han somna när jag mata honom...FAN säger jag bara...så han blev ganska vaken så tog mig ytligare 20 min men det är ändå bra :) Sedan sov han tills 7.20 lång i våran säng o jag låg o såg på nyheterna och tänkte hela tiden nu börjar han snart skrika. Men icke strax efter åtta började han gnölla och då fick han mat o nu sover lille prinsen igen :) Så jag är helt klart nöjd över natten. Men ska köpa andra blöjor, sedan ska jag även köpa vyssanlull tassar till sängen. Eftersom han älskar känslan av att det vaggas, jag brukar vagga hela hans kropp i sängen när han ska sova...och det är lite jobbigt så ska testa sätta tassar på sängen istället.

Sen är han jääätte förkyld o jag har fått spruta koksalt i nästan på han så han inte ska ha svårt för andningen, min lilla stackare. Gjorde det första gången igår på dagen då vart det bra, men i natt var det hemskt men efter en dos så andades han mycket bättre och jag la honom i sängen med mig så jag skulle hålla koll på hur han mådde eftersom han hosta o hade sig men massa. Men han har sovit bra och nu på morgonen är det ganska okej..så vi ser väl han har då ingen feber eller så.

Idag ska jag o Madde gå ner på stan en sväng, jag ska köpa henne en födelsedagspresent fast hon ska få välja den själv. Tänkte hon skulle få ett silverarmand av mig, lite roligare att ha äkta saker än från ur o pen eller vad säger du Madde ;) Sånt går oftast bara sönder. Ska köpa mig själv ett till också om jag hittar något som faller mig i smaken :) Sen kanske hitta några fina kläder, veem vet ;)

Jag började ju tänka på vad jag äter redan i lördags, och jag mätte magen o alla mått och så :) Nu har jag förlorat 1 cm i midjan 1,5 cm om magen, 0.5 cm runt höfterna o 1 cm runt lårena...:D såå glad man blir. Det är säkerligen mina promenader som gör susen :)


En trött liten kille

Vecko sedel

Och Jonathan är nyss sövd och har ätit så nu hoppas jag på en bra natt, igår var den ju totalt misslyckad, men jag tror iaf han sover 3-4 timmar nu så det är jag nöjd med om det blir. Har kämpa med hålla honom vaken nästan hela kvällen. Han somna en stund i vagnen när jag o Madde var ute o gick men kanske 20-30 min bara sedan var han vaken största delen hos Madde sov i vagnen hem 10 min. vi var hemma vid tio tiden och nu sover han efter ett härligt bad så håller tummarna att natten blir bra :) Vi var ju förbi Madde och bjöd henne på kräftor, och kräftor kunde vi äta eller vad säger du Madde ;) Haha ingen har nog sugit kräfta så bra som vi *skrattar*

Nu ska vi sätta oss o se en film, The Haunting In Connecticut. Den är baserad på en sann historia uuha. Men älskar ju skräck så kan inte låta bli.

Var snäll o gjorde lunch åt Tommy imorgon så han äter bra mat o efter våran LCHF metod som än så länge går toppen, och vi mår bra och känner oss mätta o glada ÄN så länge ;)  Bakslag kommer alltid!

En trött o mätt liten gosse


 

Och jag tog kort på Tommys kvällsfika ser inte så dumt ut, hallon och jordgubbar med grädde ;)



Sov så gott och så bjuder jag på veckans matsedel :)

Måndag

Frukost:

Lunch: 

Middag: Tacogratäng med grönsallad och gurka


Tisdag

Frukost: 2 stekta ägg med 70 gram stekt bacon

Lunch: rester från middagen

Middag: kräftor med grönsallad


Onsdag

Frukost: Omelett, men örter

Lunch: LCHF pannkaka med grädde o hallon

Middag: stekt kycklingfilé hemmagjord vitlökssås, grönsallad


Torsdag

Frukost: Fil med linfrön o pumpakärnor

Lunch: rester från middagen

Middag: Ungs grillade laxbitar, med blomkål o broccoli


Fredag

Frukost: Omelett

Lunch: påssoppa (cattis)

Middag: Helgrillad fläskfilé, grillade marinerade grönsaker bearnaisesås, tzatziki


Lördag

Frukost: Stekt ägg

Lunch: Broccoli och skinkomelett

Middag: Bacongratäng & grönsallad

Söndag

Frukost: fil/stekt ägg

Lunch: rester från middagen

Middag: Krovgryta


Vikt o längd

Jonathans vikt

26 juli 2009 - 4044 gram (födelsevikt)
30 juli 2009 - 3815 gram (4 dagar)
7 Aug 2009 - 4220 gram (12 dagar)
13 Aug 2009 - 4450 gram (2 veckor 4 dagar)
25 Aug 2009 - 5140 gram (4 veckor 2 dagar)

Jonathans längd

26 juli 2009 - 55 cm (födelselängd)
30 juli 2009 - 55 cm (4 dagar)
7 Aug 2009 - 55 cm (12 dagar)
13 Aug 2009 - 56 cm (2 veckor 4 dagar)
25 Aug 2009 - 59 cm (4 veckor 2 dagar)

Så duktiga sååå

Igår var jag o Madde ute och gick med barnvagnarna, vi gick fram o tillbaka till Granloholm, tog ungefär oss 3 timmar. Kanske skulle tagit mindre tid men hehe varken hon eller jag har ju den bästa kondisen. Sedan stanna vi o tog en fika också :) Sen stanna vi o tog en massa bilder och sånt, men härligt var det iaf att få röra på sig, känns som det behövs nu efter 9 månaders stilla sittande.

Nu ligger lilla Jonathan o pratar under babygymet, såå sött :) Han är så nöjd när han ligger där, kan ligga en bra stund vilket är riktigt skönt så man får egen tid. Hehe han har ju varit rätt bökig i natt vaken varannan timma. Men det är mest vårat fel eftersom han sov för mycket igår...Men jag har då sovit i natt det är Tommy som hade natten eftersom han är ledig. Men jag sa åt honom hela kvällen "du måste väcka honom annars kommer natten bli ett helvete" och gissa vem som hade rätt???! JO JAG!! Nu har han nog lärt sig att man inte kan låta honom sova på kvällen *skrattar*

Idag ska jag snabbstäda upp lite här hemma, veckohandla mat. Vi har ju börja tänka på vad vi äter mer o mer nu äter efter LCHF/Atkins/Gi-noll, och än sålänge känns det bra. Jag vet att det kommer den dagen då orken är slut men det varar högst 1-2 dagar sen mår man bra igen :) Det är ju kroppen sätt att ställa om sig. Ska snart steka lite ägg o bacon (nyttigt va;)
Igår åt vi en taccogratäng som var hur god som helst :) Idag ska vi käka kräftor :) Och till lunch blir det resterna från igår vilket jag inte klagar på :)

Nä nu ska jag vänta in Våra bästa år, och steka mig en frukost, diska ur nappflaskorna, men inte bränna dem som jag gjorde med en napp här i förrgår :/ lyckad som man är :P Sen har vi BVC i eftermiddag vid två tiden, får se nu om något hänt *himlar med ögonen* :) Men ska hinna med en promenad under dagen också, och hinner inte Madde så går jag själv måste försöka hålla mig igång så kondisen blir bättre, hatar flåsa varje steg jag tar.

Och jag har ÄNTLIGEN slutat blödda, igår kom liiite smått och än idag har inget hänt, så nu tror jag det börjar ge med sig :) tog 1 månad uuuh, och snart kommer väl mensen bara för det, och med all värk o elände.

Nä ha en underbar dag. Måste bara bjuda på en bild från igår på Maddes lilla dotter Amanda.  Ha en bra dag!





Ingen rast o ingen ro...

Igår väl var jag o Jonathan ensam eftersom Tommy jobbade kväll, och vi myste o lekte i det nya gymet som han bara ÄLSKAR :) han ligger och små ler emellanåt när det kommer en passande sång. Sedan tog vi en promenad på över 1 timma, men då var vi verkligen inte lika nöjda längre...fan han skrek nog halva vägen haha...och när jag var på affären JIPPIE...men men han var uttråkad för när jag kom hem o tog upp honom var han nöjd 20 min innan han fick mat. Sedan fick han bada och han bara njöt och såg så nöjd o glad ut. Sen natta jag honom vid 22 tiden och sov tills 2.30 gav honom mat sedan tog det väl 15 min att somna i lugnt o stilla i sin säng utan några krusiduller :) Sen vakna han igen vid 7.30 Tommy mata honom innan han gick på jobbet, men jag vakna av att han hosta till och spydde ner hela sängen så det blir renbäddning idag!! :P Lillstackarn. Så nu försöker jag fördriva lite tid så magen får lugna sig men det är ju inte det lättaste när han är hungrig men ska vänta en stund till. Ligger än så länge i gymet o är så nöjd lyssnar just nu på "klappa händerna" =)

Idag blir det att ta en promenad nu på dagen vid hans sovtid 11-17 där någonstan emellan är han lätt att söva :) Annars kan det bli jobbigt att vara ute o gå och sluta som gårdagen med bara massa skrik...Lät på Madde som hon ville träffa oss under dagen också, så det hoppas vi på, 2 mammor måste ju försöka hålla varandra sällskap, och vi är ju sämst på träffas trist nog...men vi är båda lite lat tror jag ;)

Nä nu ska jag steka 2 ägg och sedan servera han frukost och jag behöver nog tvätta av honom eftersom det blev spya i håret hehe...Kul morgon! :P


Och en liten morgon bild :)

Min lilla Mio

Uuha nu börjar jag sakna honom, det hade faktiskt inte gjort något att ha det lilla livet här hemma. Och nu när jag just kom hem från en långpromis, och igår när jag åkte så titta han verkligen så ledsamt på mig så jag har dåligt samvete för det också :(


Matte saknar sin andra son ♥





ojoj vad han växer :)

Nu kan lilleman ha storlek 62 och han är 4 veckor gammal idag :) hehe han kommer bli en stor pojke. Tommy ställde sig på vågen med honom o nu väger han om detta stämmer över 5 kg, vilket den gjorde sist när Tommy ställde sig på vågen o med BVC våg. Shit han växer då pojken min. :) Och han har börja små prata mer o mer, så gullig och han är extremt mycket mer vaken, sedan håller han nästan upp huvudet helt själv nu, vänder o har sig med det lilla huvudet :) Såg igår också att han börjar försöka vända sig från rygg till sidan, men inte riktigt än..men snart så för han är riktigt nära :)

Och nu står min lilla röda bil därnere på parkeringen, ska be matti eller sussi flytta på den när de kommer förbi idag, eftersom  man bara får stå 1 dygn på samma plats. Ska ju ringa mitthem nu i veckan och säga att jag vill ha en parkeringsplats men tills dess måste jag eller någon flytta bilen varje dygn. Men det ska nog gå bra :)

Nu har vi varit iväg och handla lite saker åt lillen, ett babygym vart det som de kan ha i flera omgångar eftersom den har flera funktioner :) Sedan en tavla där man kan göra fot/hand avtryck sedan sätta kort varje månad tills han är 1 år :) Ett fotoalbum som jag länge funderat på, sedan en liten skallra eftersom han har verkligen börja hänga med o vill grepa saker ibland :)

  






Såhär ska en prins sova ♥


en glad lite pojke

När jag var uppe hos mamma & pappa började Jonathan små le och jag filmande en av gångerna då han log emot mig, så sött =)


Dopklänningen beställd :)

Då har jag idag beställt en dopklänning från en sömerska uppe i Haparanda som gör underbara dopklänningar, ska även skicka 2 brodyerkragar som kommer finnas med på denna klänning som gör den extra personlig. Jag hade redan innan han föddes bestämt mig att beställa från henne, men var då inne på en annan. Men nu hade hon skapat ännu en ny och den vart jag helt kär i så den blir det :) Och som jag o Tommy har sagt så blir det förmodligen dop i slutet på oktober eller början av november, beroende på hur t.ex. mamma min jobbar o Joakim är hemma eller ej. Så det är mycket som ska stämma. Så har beställt en i storlek 3-6 månader så då har man lite tid på sig för en passande helg :) När jag kommer hem ska jag ringa o be och höra vad det finns för datum i slutet av oktober början av november.

Annars idag har vi vart på besök hos morbror Fredrik, och han var vaken en liten stund sedan somna han, som jag inte hade egentligen vilja men vad gör man? Får hoppas han vill sova en stund till nu bara så kvällen o natten inte blev hel dum igen som den blev igår...Värsta fall får jag nog väcka upp honom vid nio tio och hålla honom vaken, vilket är liite lättare nu även om han blir på sämst humör. Blir ju bad ikväll så det gör ju att man kan dra ut på tiden ännu lite till ;)

Och nu efter middagen ska vi ut i skogen med hundarna kanske kolla efter svamp också, och jag ska städa ur bilen så det är gjort, just nu är det massa sand/grus o hundhår!! Lilla Mio blir också kvar här några veckor till, allt har gått bra o så, men inte så bra att jag vill ta hem honom...Mio har inte visat minsta intresse för Jonathan, han ser mer besvärad ut när han skriker, så vi väntar ett tag till. Fast som sagt mest för MIN skull, det är mitt val att inte ta hem honom än. MEN vi kommer ta hem honom, den saken är jag säker på eftersom han har varit helt överlycklig att ha mig nära igen, så hem ska han nu i höst. Kanske till dopet?? Eller om jag tar honom tidigare....det återstår att se.

Lämnat in för körkortet nu, och har ju blivit lovad av snälla pappa att jag kommer få hjälp med körkortet, så jag kan ta det nu under hösten o vintern. Och det är jag väldigt tacksam för, då kan jag hämta Tommy på dagarna o köra honom när han jobbar kväll. Går ju snabbare för mig som är hemma om dagarna än Tommy som måste passa in en massa tider med jobb och så. Plus att jag kommer kunna göra saker under mammaledigheten och inte bara bli sittande hemma, lättare för mig att ta hand om Mio då också för då kan jag åka ut med honom så han får springa av sig bättre. Får ju ner min bil nu också, så det är ju bara köra sen när man fixat körkortet. Ska börja med teroin nu när jag får pengar så den kanske är klar tills jag fått körkortstillstånd, vilket kunde ta några veckor, men hon jag prata med sa att det förmodligen lättar nu efter sommaren så det går fortare :)

Oj detta vart ett låångt inlägg vilket inte är så likt mig men så blir det ibland :) Och så fort jag själv fått bilder av dopklänningen så kommer den självklart visas här. Den skulle vara klar senast mitten på september :) det finns bilder av klänningen som jag åtgår ifrån, men jag väntar med att visa den som är sydd åt honom istället eftersom den kommer se ut på ett annat sett :)

Ha en bra fredags kväll, imorgon bär det hemåt.

Norrlands hälsning


En liten uppdatering
Jonathan fick ju en jätte fin filt av min farmor allstå hans gammelfarmor :) När hon låg på sjukhuset träffa hon en dam som var en riktig höjdare på att sticka så hon gjorde en beställning på denna underbara filt :) Den är verkligen egen så det är ingen annan som har en lika :)

 

Här kommer en liten hälsning från oss i norr (västerbotten). I natt somna Jonathan vid tio tiden och vakna vid halv fyra tiden och åt mat och somnade om igen vid halv fem. Så mamma klagar inte att få sova några timmar per natt iaf. Sedan vakna igen vid halv sex och hela sängen var blöt så mormor fick byta den eftersom jag hade lagt mig i soffan i rummet höll på dö av värmeslag. Sen somna lillen om igen i mormors famn o sov tills jag kom in vid nio tiden och gav honom mat o byte. Sen har vi roat oss mest hela dagen, var en sväng på pappas jobb för visa upp de lilla underverket :) Sen trodde jag han ville sova men icke, han var vaken o nöjd framtills ett tiden och sen sov han i sin vagn, och sover än får se när han vaknar nu när det vart några timmars vaken tid med mys både med mamma/mormor/morfar :)

Igår lärde jag mig fikparkera, det gick rätt så bra och blir nog en sväng ut ikväll också :) Får se om vi tar en sväng o kollar efter kantareller också. Var ju ut och sökte i lördags, men då var de vi hitta så små så vi skulle ge dem några dagar att växa på sig. Håller tummarna att regnet som kom här i söndags o måndag gav svamparna lite växtkraft :) Var även på syn undersökning igår, och synen hade då inte försämras sedan jag var tonåring vilket känns riktigt bra. Så då kan jag forstätta ha mina vanliga glasögon o inte slänga ut en massa mer pengar på sånt :)

Och så bjuder vi på några bilder av oss, hehe typ första bilderna som jag är framför kameran när lillen också är med ;) Tvinga morbror fredrik ta ett kort sedan tog vi 2 själva :)

Ha en bra onsdag!
ps// Tommy jag saknar dig något så sjukt, men snart är jag hemma igen, pussar o kramar från oss ♥




Bara en liten film

Nu börjar vi vara mera vakna :)


Hemma hos mammsen o pappsen

Nu är jag och Jonathan uppe och besöker mormor och morfar i västerbotten. Och här uppe blir vi tills på lördag så då blir vi borta lite över 1 veckas tid. Tommy jobbar ändå mest bara så vi hade fått varit väldigt mycket ensamma, så det är alltid trevligt med extra sällskap och någon som är villig att mat o byta blöja någon gång om dagen. Som min kära mamma gör och jag är väldigt tacksam för det :)

Har även köpt en systemkamera idag av min kära bror, en Nikon D40 så nu kommer det bli ännu mera bilder än innan, och jag är såååå kär i min kamera. ♥ Jag älskar ju verkligen ta kort så detta en dröm som blivit sann :) Så nu kommer lilla Jonathan bli en riktig fotomodel ;) Suttit hela kvällen och läst hur olika funktioner funkar, men shit så svårt det är, det är inget man lär sig även en natt...men det gör inget alltid kul att lära sig något nytt :D

Nä nu ska jag fortsätta läsa, och sedan krypa till sängs.
Sov gott alla nattugglor




















Nybadad

Då har den lilla gossen fått ett bad, även fått lite shampoo i håret, han har ju så mycket hår att vi tyckte det var dags att testa tvätta av det lite lätt. Och direkt efter han hade badat fick han mat och spydde både ner sig själv o pappsen, hehe det är ju super när man är nybadad o allt. ;)

Jag hoppas natten blir bättre än den som var, uuha jag sov kanske 1 timma sammanlagt i natt innan jag bad Tommy vid halv sex komma och lägga sig inne med Jonathan så jag fick sova sista timman innan han åkte iväg och jobba. Annars hade jag aldrig överlevt dagen, eftersom har var lika enda framtills två tiden idag, men sen har han mest bara ätit o sovit vidare...Lite nervös att han börjar vända på dygnet hehe sova på dagarna vaken på nätterna. KUL!!!

Nä nu ska vi sätta oss o se tv, och hoppas lillen är vaken en stund till så kanske han är lite tröttare nu ikväll. Ha en bra kväll!


My boys :)


Blandade bilder






Kanske på tiden..

Nu har jag nästan blivit ännu sämre på skriva inlägg, om jag nu kunde bli det *ler*

Ja senaste dagarna har kanske inte varit de roligaste dagarna eftersom han nästan knappt har sovit..vi ser väl hur det går i natt.

Ikväll har jag tagit en promenad på över en timma vilket var både fruktansvärt jobbigt och otroligt skönt, snacka om man har 0 kondis nu allstå...Nä bäst man försöker sova man vet ju aldrig hur mycket sömn det blir i natt...

1 vecka gammal :)

Nu har våran lilla sötnos blivit 1 vecka gammal, ungefär vid denna tid föra söndagen trodde jag att döden var fruktansvärt nära ;) Men nu känns det myycket bättre ;P

Kan inte fatta att det redan gått 1 vecka, men mycket av det kanske beror på att dagarna på BB kändes inte som nu när man är hemma. Det kändes mer som han var på lån eftersom man vart så förhörd och kollad hela tiden. Nu när man är hemma känns det mera verkligt, och det har börja gå in att man faktiskt kommer vara mamma för resten av ens liv, och det är något stort måste jag då säga...

Jag önskar känslan av att det känns jag blivit överkörd av ett tåg mellan bena skulle släppa SNART! Men jag tror det börjar läka eftersom det sticker och har sig, så kanske om några dagar kan man ju hoppas att det känns mera normalt...





♥ Mamma & pappas lilla prins ♥

Bilder

Jag har inte haft så mycket tid att hinna skriva eller lägga upp några bilder, men här är iaf en del av alla bilder som tagits nu i dagarna. Och måste säga det är så underbart skönt att vara hemma, och Jonathan är väldigt snäll men har liiite svårt att sova om nätterna, men älskar sova om dagarna. PRECIS som i magen...hehe så jag hade ställt in mig på vakna nätter :P

Men i natt så tog det ungefär 2 timmar att få han somna in, och efter det så sov han 5 timmar och det var verkligen underbart. Pappa gick upp vid sjutiden och byte blöja och jag tänkte gå upp för göra ersättning, men bröstena ville hellre bli urmjölkade så, så vart det...Då somna han fort om och sov till tolvtiden. Mammas lilla prins ♥

Och nu sover han igen sen 1 timma tillbaka, så vi ser väl när han vaknar till och vill ha mat. Sen blir det nog mat för oss och gå o handla en sväng har slut med toapapper och mjölk. Sen behöver man komma ut känner jag.

Första timmarna + dagarna på BB

               


Första badet, som min mamma fick äran att utföra :)

              


Mamma & son ♥

  



 
6 dagar efter förlossningen, magen har börja försvinna ser väl fortfarande ut som jag är i kanske vecka 15 ;P Men vad förväntar man sig efter inte ens 1 vecka :P