Krokodil jakten




Nyår imorgon

Ja snart har vi ett nytt år här, ÅR 2010 så sjukt minns det som igår hur nervös jag var inför 2000 - talet och det är imorgon 10 år sen. Snacka om årena verkligen går fort. Imorgon blir det bara vara hemma och äta en god middag. Sen ska vi vara barnvakt åt Amanda som ska få sova över här, går säkert hur bra som helst. :)

Ska även iväg imorgon och köpa en gåstol som jag hittat på blocket :) Super fin en Chicco DJ.

Nu ska vi se film ha en bra kväll :)



Hjärnskakning

Igår när vi var ute ramla jag ganska illa, trodde mest jag slog höften, men vaknadae i natt och mådde så funkansvärt dåligt, yr, kallsvettig och mådde illa som fan. Men jag kände ändå inte att jag ville åka in vi blev råda av sjukhuset att komma in på kontroll men jag ville inte behöva åka upp på sjukhuset själv...Så Tommy blev hemma idag för jag mår bättre men inte bra :(

Ska ta det super lugnt nu hela dagen...för finns nog inte ens en tvekan att jag fick en lätt hjärnskakning så som jag mår :(

Kanske om jag börjar må bättre under dagen ska vi ut en sväng med pulkan som vi köpte igår :) En röda babypulka och gossen satt så himla bra i den :) Värsta åket ;)

Ha en bra dag

Jonathan 5 månader ♥

Idag blev Jonathan 5 månader, snacka om tiden har gått så otroligt fort. Men jag kan inte säga annat än att jag njuter, jag ÄLSKAR se min underbara son växa upp och utvecklas dag för dag. Tänkte bjuda på lite bilder på en 5 månaders gammal Jonathan :)

Imorgon ska vi ut på Birsta och kolla lite, ska iaf kolla efter en gåstol till gossen, och hittar vi ingen som vi tycker om kommer jag beställa gåstolen Chicco som jag verkligen tycker är fin och verkar riktigt rolig. :)


  

  

   
  

 


God Jul på er

Vi haft en riktigt trevlig jul, lugn och stillsam. Tycker bara det är så synd mamma o pappa inte kan stanna längre än tills imorgon :( Men jag ska åka upp så fort jag bara blir klar med körkortet och stanna iaf 1 vecka.

Och OJ vad Jonathan har fått saker, och det tackar vi jätte mycket för tack tack.

- Han har fått
1 blå skjorta
1 röd skjorta
1 bamse body
1 blå/svart body
brandmansdräckt
6 par byxor, tre av dessa är jeans andra är olika mjukisar
Handuk med huvud
Mummin mugg
Pippmugg med vovve på
En mjuk nalle
Tygklossar
Byggklossar
Skattkammarboken den blå
Nalle puh aktivbräda
en nalle som pratar och sjunger
Nalle puh talrik
En ljudbok/pekbok
Små leksaker
Pengar till gåstol
Lära kryp boll
Mjukis hund som går framåt
Mössa
Skölpadda som lyser med stjärnor


Så vi är mycket mer än tacksamma :)

 



Sen fick jag

1000 kr av min kära farmor
En dammsugare av mamma o pappa
Stekpanna
Mjukisdress rosa (hihi tack Berit)
Halsband & örhängen ( av sussi o Matti)

Nä nu ska vi bara ta det lugnt och se på tv och imorgon blir det krogen :) Och den 27.de blir det SHOPPING :D SPENDERA SPENDERA :P hahaha Nä jag skoja. Men vi ska se om vi hittar en passande gåstol :)

2 dagar kvar till jul

Idag har jag o Jonathan trotsat kylan, men var rätt skönt att komma ut iaf. Efter det har vi bara varit inne i värmen. Imorgon blir det att köpa det sista inför julafton, Sussi skulle komma hit vid 10 tiden. Sen kommer ju mamma o pappa och självklart vovvarna imorgon, kommer bli så mysigt att få besök nu under jul. :)

Och idag är Jonathans namnsdag eller rättare sagt idag var Jonathans namnsdag.
Och nu ska vi se klart filmen innan vi går och sover.

Natten



   

   

  

  

  

 


  

 

  

 


underbara småbarn :)


En del kor är svarta. De är invandrare. (Karin 5 år)

En psykolog är en galen man som slår tanter.
EMELIE 6 ÅR

Bonden är en väldigt lycklig man, först och Främst för att han har traktor, men också för att han slipper jobba
HÅKAN 7 ÅR

Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att Tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändar.
MIKAEL 6 ÅR

Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös.
HILDA 7 ÅR

Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna.
JOHAN 5 ÅR

En mormor är en som hela släkten har kommit ut genom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet.
KRISTINA 7 ÅR

En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner.
PÅL 7 ÅR

HAHAHA älskar dessa :D

Nu har det kommit snö

Ojoj, vad snö som har kommit och de kommer bara ner ännu mer. Men jag och gossen har det mysigt inne i värmen. Var just uppe hos Berit en sväng och hälsa på henne och Maria som var där på besök. Jonathan fick en rolig leksak av henne han verkligen älskade den :) Så tack.

Idag ska jag tvätta, annars ska jag och Jonathan bara mysa resten av dagen. Han är verkligen världens underbaste lilla son, jag vet alla mammor säger det om sina barn. Men han är det ;) Han sover hela nätterna, är bara på dåligt humör när han är trött, hungrig eller har bajs i blöjan annars är han en levande smilegubbe, som sagt helt underbar och jag älskar honom så jävla mycket ♥


Bollen lyser när han skakar på leksaken :)

 


Ojoj

I natt kommer då folk som plogar vägarna få arbeta den saken är helt glasklar. Får hoppas det lugnar sig med snöandet så bussarna inte blir inställda på morgonen så Tommy får svårt att komma iväg. Just nu ser det möörkt ut...

Nä nu ska jag sova fastnade framför det okända men nu ska jag sova.

En sväng ute i vintern

Var ut en sväng för vi skulle handla på affären, tog även en middag på Sibylla, sen jobbade vi oss hem i snöstormen...uha gick knappt ens styra vagnen. Hoppas det är bättre väder imorgon för då har jag tänkt ta en promenad, men är det sånt här väder stannar jag nog hellre inne eftersom går knappt ens köra vagnen...Fattar inte ens hur folk som har små cityvagnar tar sig fram???

Sen har jag även byt till sittdelen på vagnen nu, och så fick han sin härliga åkpåse som är så varm och mysig :) Han var så söt när han satt där och titta på all fallande snö. På affären somna han och sov tills vi kom hem. Sen fånga jag upp 6 stycken zebrafiskar som inte trivdes nå bra hos oss så Berit fick dem :) Hehe och vilken jakt innan vi fick tag i dem. Jonathan stod i mitt knä och kolla på när Tommy jaga de små fiskarna som är sjuukt snabba, och han skratta flera gånger när Tommy misslyckades hahaha ;) Sötunge ♥

Sen "byggde" jag om Jonathans babygym så det blev ett litet piano som han kunde sitta och spela på i mitt knä, det var skoj, men han var trött så vi får testa det imorgon istället då han har mera ork att sitta upp.

Nä nu ska jag snart gå och lägga mig, ha en fortsatt bra kväll!

   

   

  


lite coola bilder
 


Bilder

Hehe ja nu kommer en stor uppladdning av bilder, har användt kameran duktigt idag :)

  

   
Ja men kolla jag kan, Nääää nu vill jag INGET mer!!!

  

  

  

  

   


Ett bra upplägg?

Jag sitter och funderar på ett bra och effektivt upplägg på mitt tränings schema, kör ju 4 dagar i veckan styrketräning, kör igenom hela kroppen, 2-3 muskelgrupper per gång. Och försöker hinna med 20-30 min kondis pass innan jag styrketränar för att sätta extra fart på förbränningen o kondisen.

Idag vart det bena som sagt.

Först benmaskinerna sedan blev det utfall med vikter och benböj med vikter, så bena är riktigt genomkörda nu. Och 35 min på trappmaskinen, känner mig som sagt rätt trött i bena. 

Hoppas det blir lite varmare nu i veckan så jag kan ta promenader eftersom jag inte kommer hinna ner på gymmet denna vecka.

Sen hörde jag ju att Erkkis begravning var den 14 jan så tyvärr kan jag ju inte gå...men inte så mycket att göra något åt. :(

Nä nu är det nog dags att sova...natten


Lördag -stjärnfall

Var tänkt jag skulle gå upp i ganska bra tid idag, men så vart det faktiskt inte..men men skönt att sova. Efter vi varit vakna en stund kommer Sussi förbi o hämtar gossen och Tommy o jag drar ner en sväng på gymmet. Körde kondis i över 30 min plus bena, så nu känner man då att man lever om jag säger så ;) Får se hur veckan som kommer blir med träningen men kanske måndagen iaf.
Sen blev vi bjudna på middag hemma hos Tommys föräldrar, så det tackar vi för. Kom hem för en liten stund sen, ska snart ta en dusch medans Jonathan vilar. Sen bara umgås resten av kvällen.

Men på vägen hem från sussi o matti upptäckte vi något mycket udda, jag såg att någon glittra till i ena av Jonathans ögon så jag kollar och upptäcker att det sitter en liiten glitter stjärna inne på hans öga...och jag kan säga innan vi fick ut den lilla stjärnan fan vilket helvete vi hade...men nu är den ute, men hur kom den ens dit är ju den STORA frågan???

 <------- Bild på stjärnan. Nog för gossen är en stjärna men vi hoppar gärna över att han ska få dem i ögonen ;)


Jonathan leker i gåstolen

   





Torsdag - 1 vecka innan jul

Idag har jag varit iväg på gymmet och kört på trappmaskinen i ca 30 min, och den tar på bena o rumpan vill jag då lova ;) Sen körde jag lite blandat använde de muskler som jag inte har ont i hahaha ;) Så det blev mest mage och lite ben. Så mesta delen av träning vart faktiskt kondis, vilket inte är dumt heller. På lördag eller söndag blir det ben, då har jag tränat 4 gånger denna vecka. :)

Annars har vi bara myst med Jonathan hela dagen, han har fått låna gåstolen som Berit hade när Vincent var mindre, och han tycker det var rätt skoj men han satt kanske 10 min sedan fick han leka i sitt gym som han älskar så mycket. Tog lite bilder som jag tänkte dela med mig till er.

När Tommy kommer hem blir det äta middagen som vi lagade i går kvällst, Tommy är på gymmet. Nu har jag också kommit på vad Tommy ska få i julklapp av mig :)

Ha en bra kväll, här kommer bilderna

 




    

Se så glad man kan vara då :)

  

Hehe inte utan min bok ;)

  

Jonathan har en ny favorit leksak. En liten bok som kommer från go'boken
som vi är med i

  


Jonathan & Amanda


Min lilla tomtenisse ♥

De små tomtenissarna ;)


Tisdag - då var det kväll

Som jag skrev tidigare så var jag faktiskt duktig och kom iväg på gymmet, var väl iväg lite över 1 timma och hela den tiden hade gossen sovit så pappa Tommy hade haft det lätt ;) Inte för vi har den minsta besvärliga son, men iaf. Imorgon får jag se hur jag känner mig skulle vilja klämma in ett konditions pass, med jag ska känna imorgon om jag orkar den är ändå bara 30 min så egentligen så är det ju inget men ger mycket. Tommy jobbar ju kväll så han är hemma till eftermiddagen.

Ikväll lagade Tommy kyckling och sallad åt oss, för jag var tvungen lägga mig en stund innan middagen för jag hade en sådan sprängade huvudvärk, tyvärr har huvudvärken inte gått över...men men. Nu ska vi se en film sen blir det sängdags även för oss.

natt natt


Tisdag - det snöar

Vi ser det snöar vi ser det snöar, det var väl roligt HURRA.
Nu blir det vinter nu blir det vinter som vi har önskat HURRA.


Idag så ska jag ner på gymmet för få en instruktion, vet egentligen inte om jag behöver det men man kan ju alltid lära sig något nytt. Sen ska jag spinna 20-30 min och köra axlar, bröst och skuldror idag. Tommy är hemma idag eftersom igår fick vi ju det tråkiga beskedet att hans farfar hade gått bort...Och just nu så är Tommy nere på gymmet, tror det är hans sätt att handtera sin sorg, bättre än sist då hade gjorde på ett annat sätt. Men han är nog snart hemma, skulle vara hemma mellan 12.30-13.00.

Sen idag ska jag tvätta och städa lite har jag planerat, funderar på kanske ta en sväng upp till Madde, men mycket beror på hur mycket klockan hinner bli. Jag tycker inte det är så roligt att gå vid 16-17 eftersom då är Jonathan verkligen på sämst hurmör på hela dagen. Så som sagt Madde jag ser vad jag hinner. Kommer ju flera dagar i veckan också.


Annars har jag nog inte så mycket mer att säga just nu än önska er en härlig tisdag!

 



Tråkiga besked




Idag fick vi väldigt tråka besked, Tommys farfar har tydligen gått bort i sömnen i natt eller tidigt på morgonen. Beklagar verkligen sorgen för er alla, ni har haft ett jobbigt år, många tårar har blivit fällda och tyvärr blir det många fler som kommer fällas. Men jag hoppas så detta var den sista som var tvingad att lämna oss. Tack Erkki för att jag fick lära känna dig, och vila i frid.




















Våran älskade lilla gosse, vi älskar dig sååå mycket Jonathan 






















 


Jag har lekt i photoshop, hehe liiiten skillnad eller vad säger ni ;) Förstår nu kanske varför alla ser sååå jävla perfekta ut i tidningarna ;P
 


Måndag

Kommer snart göra mig redo att gå ner och träna ett tag, vet att jag verkligen behöver komma bort en stund och tänk efter. Är inte en bra dag alls idag, känner mig så fruktansvärt nere, och Jonathan är gnällig än vanligt, kanske han vet att hans mamma är på topp idag: /


A single phone call would sometimes be enough to make another person happy. I would not complain, but sometimes you need some proof that someone actually cares ...


Odio que no me importa







God natt


Idag söndag har jag verkligen inte gjort mycket, bara slappat och tagit det lugnt. Och nästan återhämtat mig från bodypumpen i torsdags, så imorgon ska jag träna, känns skönt. Sen ska jag kolla efter en tid för spinning i veckan också. Och sedan igår fick vi lussekatter av Tommys föräldrar, riktigt goda så tack Sussi. I veckan jobbar Tommy rätt mycket, men i helgen är han ledig vilket känns super bra.

Nu i helgen har min bror varit på besök och i fredags kväll så körde vi bowling och Fredrik (min bror) vann, men det är skitsamma tycker bara det var skoj att göra något. Sen på lördagen var vi en sväng på Birsta men vart ganska less på alla människor som var där så vi åkte hem och laga till en god middag och bara såg på tv och umgicks istället. Och idag åkte min bror vid tolvtiden. Tack Fredrik för ditt besök.


I veckan ska jag också försöka hinna gå upp till Madde och fotografera Amanda, jag ser ju hur veckan ser ut. Och hur vädret är, inte överförtjust i dåligt väder...Men som sagt bara måndag imorgon/idag, så jag hinner nog. :)




God  natt!


Bjuder på en kvällsbild :)


Bror min på besök

Idag ringde bror min och fråga om han fick komma ner till hos, och självklart får han ju göra det ( han bor där mina föräldrar bor ca 35 mil härifrån i Västerbotten. ) Nu sitter vi och väntar på att klockan ska gå så vi kan åka ner på stan och gå på discobowling :) Och ta någon cider/öl nere på stan. Sen blir det bara ta det lugnt här hemma för en viss person har tappat leget, starkt jobbat liksom :P Men vem vet han är ju ändå 25 år och ser ju inte direkt ut som 17 så kanske vakterna är snäll man vet ju aldrig.

Och jag har sjukt mycket träningsvärk sedan bodypumpen, men det gick iaf bättre än vad jag trodde iaf. En super duktigt instruktör, och sånt gillar jag. Man kommer liksom igång bättre då :)

Ha en bra kväll

Träning - torsdag

Då har vi varit på Gold's gym första gången idag och jag måste verkligen säga att jag gillar gymmet skarpt. Riktigt bra uppbyggt så man inte går in i folk och får vara lite mera ostörd när man tränar, sånt gillar jag :) Var på gymmet i ca 1 ½ testa lite olika kände mest på idag. Men det blev träning på magen, ryggen, och bena mest. Imorgon ska vi gå på bodypump och ta en vända inne på gymmet :) Men sen blir det vila iaf lördag och söndag. Sen får vi se hur veckan blir beroende lite på hur tommy jobbar och om sussi kan ha gossen 1 timma när jag är på gymmet. Men jag ska försöka komma iväg iaf nu i början 3 gånger i veckan så jag kan dela upp muskelgrupperna bra så de får vila. :)

Nu ska vi sätta på en film och bara mysa i soffan, vi är faktiskt ensamma idag. Gossen sover hos sin farmor o farfar, och vi ska äta hos Sussi o Matti imorgon så de lär kanske hämta upp oss för de har ju som sagt gossen :)
Och måste verkligen säga jag är så sjukt peppad på att ha börjat gymma igen, känns så himla rätt och skönt. För er som inte vet det så har jag varit en träningsmänniska, men hehe min käära Tommy har inte varit det så TYVÄRR gick jag väl lite i hans fotspår när vi flyttade ihop. Sen har jag försökt börja igen i omgångar men något har alltid kommit iväg...Men nu känner jag att enda som hindrar mig är jag själv, så jag får försöka att inte göra det. Inget är lätt i början men när man väl kommit igång och hållit på en sådär 6 veckor så brukar det sitta, så klarar jag 6-8 veckor och hålla så kommer det gå vägen. OCH DET SKA JAG :) Känns bara förjävligt att ha blivit så svag, hehe lite skillnad på 60 kg och 15 kg som jag tog idag med magen hahaha :P

Ha en bra kväll!

Torsdag

Idag är det torsdag, och det innebär att jag och Tommy ska iväg och börja träna, känns hur skönt som helst att komma igång. Sen efter det så ska vi bara vara hemma och njuta av varandras sällskap och självklart lillgossens. :) Sen måste jag få berätta vilken duktig son vi har, fast det visste vi ju redan men han slutar aldrig förvåna oss. Igår somna han ca 19.30 och vi vaknade nu idag klockan 09.40 vaknade han, vilken duktig liten gosse vi har. :)

Ha en bra dag

hehe finns det något underbare än barnskratt?



Detta är filmat just innan läggningen, så därför ligger det lite skötgrejer runt om jonathan. Och Tommys hantlar haha


Gym medlem :)

Då har både jag och Tommy blivit medlem på Gold's gym, känns härligt. Ska börja träna på torsdag. Annars har vi idag varit en sväng på stan, köpte en bok till Jonathan som jag mer kanske köpte åt mig och Tommy så vi får hjälp med remsor och sånger ;)

Nu ska vi bara ha en lugn kväll framför tven, så ni får ha en super skön kväll :)








   


Billigt

Uppdatering
Jonathan ska bli fotad på söndag klockan 12, va kul. Vad jag har sett så är tjejen riktigt duktig på ta bilder och har egen studio. :) Tack Frida att du tar dig tid.



Köpte mig 2 par påslakan idag från internet, tycker de var riktigt fina och 49 kr paret är verkligen ingen kostnad :) Behöver lite nytt som inte är en MASSA hår, hehe alla utom kanske 2-3 sängkläder har ju hundarna också legat i. Och nu har vi ju ingen vovve här och kommer vi ha han så har han förbud att sova och vara i sängen. Sen älskar jag vit :)

Har annars inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt. Imorgon är Tommy hemma så då kanske dagen blir lite mera roligt kan man ju hoppas iaf.

Nu lägger Tommy gossen, sedan blir det mys framför tv, säkerligen något gott till också. :) Ha en bra kväll.

Och nu har jag gjort 5 stycken bloggar, går ju som sagt rätt snabbt om jag redan har mallar :) Gjort små ändringar på en del...


Gratis header 2 :)


  

Den med Jonathan på är bara för visa hur jag menar att bilderna kan se ut i headern...


GRATIS BLOGGHEADER


  

  

 

Skriv åt mig om du vill ha någon av dessa så lägger jag in den på din blogg med dina bilder.. :)


Blandade bilder från idag


   

   

   



 

  

Våran lilla tomte

   

   

   


Nyvaken och pigg

   

  

Uppdatering 2 december

Detta är vad vi har köpt åt Jonathan plus lampan som jag visa längre ner, 6 stycken tygklossar och 2 par jeans. :) Och det som är under är några smycken som jag köpt åt mig själv.
Köpte även 2 julklappar åt min pappa, och sedan köpt en åt min bror.

  

 

   

 

Nu ska jag sova, natten


2 December

Vill bara visa lite snabbt vad gossen fått idag :) Sedan har han även fått en tomtedräkt








Köpt lite saker till jonathans rum

En stor och härlig matta till Jonathans rum, och en härlig taklampa som gav ifrån sig riktigt bra och mysigt ljus på samma gång.


 


- Några stycken tygklossar (JULKLAPP)
- En leksak som spelar och sjunger ramsor från en bok (JULKLAPP)
- Sen en 10-bitars pusselmatta som vi har redan nu så det är ingen julis, ska köpa 1-2 pack till idag hehe första Jonathan gjorde när jag la honom på mattan var kasta sig runt haha, så jag förstod ganska fort att vi behövde några till pusselbitar hehe :)

- Sen köpte jag 2 armand, ett som var nersatt som jag tycker var ganska fint så här till vardags, och ett med strasspärlor som jag kan ha till fest eller när man vill vara lite finare.
- Och ett par örhängen, som jag bara älskar :)
- Var på Fyndlagret igår också, och fynda ett litet 20 liters akvarium för 50 kr, behövde ju ett litet eftersom mitt andra höll inte riktigt tätt ;) Men detta är ett alldeles lagom för köket . :)
- Frostad boll som man kan ha i fönstret köpte jag också, har en röd stor köpte en liten vit.

Idag ska vi ut till Birsta en snabbis, för vi glömde köpa hyllor hahaha...duktig man är eller inte...Sen som sagt lite mera pusselmatta. Sen ska vi städa och sätta upp en lampa på väggen i vardagsrummet..


Tommy och Jonathan testar den nya mattan ;)