Första ord

Nu är jag helt säker att Jonathan har sagt sitt första ord. För han sa det idag till mig när han såg mig och sedan världens leende efteråt :D Och det var verkligen ett klockrent HEJ...sen tyst och sedan vanligt babbel igen så inget invävt utan ett HEJ sedan inge mer någon sekund och sen bebbespråk igen.

Fan så stolt över min lilla älskling ♥

Lördag

Ja det är natten till Lördag iaf. :) Jag är ju nu uppe hos mamma & pappa på besök och lär bli här uppe tills 4de feb. Har tagit en hel del bilder, men eftersom de har en massa strul med internet häruppe så har jag inte hunnit lägga upp några kort, men ska se om jag inte kan göra det under morgondagen. Och egentligen var det tänkt att vi skulle in till Umeå nu "idag" lördag, men mamma o pappas bil funkar inte som den ska kylan har tagit fläkten. Och min bil har min bror eftersom han är iväg och dömmer en match. Han är hockeydomar, han skulle förlora ganska mycket pengar så vi får ta Umeå på söndag istället och besöka min farmor. Ska även förmodligen köpa en Bumbo stol åt Jonathan, om vi hittar någon vill säga.

Hehe Jonathan fick även nu ikväll duscha i sin matstol efter ha ätit en efterrätt som var rätt kladdig hehe. Gick hur bra som helst tills jag skulle skölja ur håret hehe...då gallskrek han och ville inte alls vara med längre. Tror inte riktigt han fattar att man ska blunda hehe ;P

Ja sen har ju våran son hunnit bli 6 månader också. Shiiit vad tiden bara springer iväg. Tycker just nu det står ganska stilla med utvecklingen, men så har han ju varit att han står still någon/några veckor sedan PANG så händer allt på samma gång...Sen kände jag även idag att en tand är på väg upp, vilket kan förklara att han är lite mera känslig än vanligt...men inge överdrivet lite mera gosig och vill inte vara ensam för 5 sekunder. Men men sånt man får ta :) Mysigt att ha en son som älskar mysa i famnen på en.

Just det, Jonathan kan säga ett ord redan ;) Och detta är sant. Alla vi här uppe har hört det nu flera gånger. Jag och Tommy har sedan Jonathan var riktigt liten ALLTID sagt hej när vi kommer framtill honom. Och nu när han ser än säger han HEJ...man hör att det är HEEEJ. Så himla gulligt. Samma sak om man säger hej så svarar han ganska ofta :) JAG VET...att han upprepar det jag säger men tycker iaf det är sött att han säger ett ord ;)

Nä nu ska jag kolla facebook lite snabbt sedan blir det nog sova skulle jag tro.

Våran älskade son <3

2 dagar kvar innan lilleman är 6 månader gammal. Snacka om tiden har rusat förbi. De bästa månaderna i mitt liv, och de blir bara bättre och bättre ju äldre han blir och ju mer personlighet han utvecklar. Mammas & pappas lilla prins är han verkligen ♥






Fredag

Jag som skulle kliva upp tidigt idag, haha inte gick det bra direkt...Hade ju ställt mobilen och allt. Men Tommy tog den med sig för han skulle kunna få tag i Fredrik (min bror som kommer hit idag). Jag skulle ju träffa Madde & Amanda vid elva och jag vakna typ elva. Ja blev lite senare än det var tänkt, de kom vid 11.30. Vi umgicks och så bjöd jag henne på mat.

Nu ska jag ta hand om tvätten som jag inte hann med igår eftersom allt vart så himla stressigt i tvättstugan, och tvätten är ju sämst på torka :( Se om jag hinner allt innan fredrik kommer. Beror ju på lillen också om han låter mamma sin hålla på och härga runt.

Ikväll tänkte jag laga klycklingklubbor med strips till fredrik o tommy. Själv kör jag nog på en god sallad till.

Lägger upp lite bilder senare när jag hinner på Amanda o Jonathan.

Ha en härlig fredag

Älskar dig


Catarina ♥ Tommy


Tankar

Jag satt här och tänkte tillbaka lite på tiden sista tiden som gravid, hur extremt dålig jag blev behandlad av sjukvården. Sen ja ni får ha era åsikter om jag gjorde rätt eller inte...ni som läst min blogg under min gravidtet vet vad jag pratar om annars, kan ni söka längre ner i listan så kommer ni hitta om min "underbara" tid dagarna innan Jonathan föddes.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Saken var såhär, jag mådde psykiskt dåligt över att vara gravid jag gillade det inte alls det står jag för, så ni som tycker att det är underbart att vara gravid säger jag verkligen LYCKOS dig, för det gjorde inte jag. Börja med att jag mådde illa innan jag ens plussa, kanske i vecka 3. Började spy och ha mig i vecka 6, kunde inte äta mat utan att spy upp den framtills vecka 25. Spydde säkerligen 10 gånger om dagen, sov bara bort tiden för så fort jag steg upp spydde jag. När väl den plågan äntligen var över så kom förvärkarna i vecka 30 ungefär, ofta och och riktigt smärtsamma, höll i sig ibland i timmar. Sen sista veckorna sov jag inte många timmar per natt för jag vakna konstant av att jag hade sura uppstötningar i munnen (vilket är det vidrigaste jag varit med om), så jag sov nästan sittande i sängen, vilket lede till mera rygg ont. Ja jag vet jag var grining, men min gravidtet var verkligen 9 månader av PLÅGA. Och på slutet var det 30 grader varmt kunde inte ens ha kläder på mig kroppen var fylld av vatten...uuha...

Men sedan hade jag även en rädsla en rädsla att få ett stort barn, vilket alla intala mig att jag inte skulle få eftersom jag själv inte var stor när jag föddes och babbla blaa. Han kändes inte stor i magen sa min BM...(vilket jag nu i efterhand tror var ren lögn för att lugna mig...VILKET jag anser är FEL) Jag bad till och med om tillväxt UL för att lugna min oro men fick inget fick bara höra "nä han är inte stor..." Jag kände på mig att han var det, det var bara en känsla inom mig som sa det hela tiden...så för varje dag som gick växte min rädsla sig så sjukt stor...närmast säga i panik...Så jag prata med förlossningen när jag hade gått över 1 vecka över tid. Och fick först ett väldigt trevligt bemötande.......Men det slutade i total katastrof, jag blev LOVAD en igångsättning, vi kom in fick vänta i 2 ½  timme på att ens läkaren skulle komma som hade lovat mig detta. När han väl kommer så sätter han sig ner och säger att de inte blir av. Först säger han att de inte har tid....sen börjar han prata om att han har pratat med dem på psyket....Tommy som sitter med ifråga sätter VARFÖR?! Han säger att eftersom min bakgrund så borde jag bli inskriven på psyket sista tiden av gravidteten??? Sen fråga Tommy om det funnits tid idag om det blivit av då säger han NEJ...Han satt dagen innan och LOVADE mig som mådde så dåligt. Lovade en gravidkvinna som är i närmare upplösningstillstånd för man verkligen inte orkar mer.......och då får man höra att man är psykiskt sjuk och behöver åka in på psyket HÖGGRAVID?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jag kan säga att jag sa många dumma och fula ord åt den läkaren, kanske var fel av mig att reagera så starkt som jag gjorde (hade kunna slagit ner honom på plats). Men jag orkade inte mera jag hör fan på gå under....Att få denna stora besvikelse kastad i ansiktet på en, var verkligen det värsta som kunde hända just den dagen. Menar nu om denna läkare var oroad för mitt PSYKE som han påstod, hur kunde detta hjälpa mig? Jag har tänkt om och om igen hur felbehandlad jag blev....Men jag kämpade vidare för att få min igångsättning och till slut fick jag prata med en läkare som förstod mig och såg på mig att det var inget fel på mitt psyke, jag var bara slut och trött och helt enkelt hade ingen mera ork eftersom jag inte sovit eller ens kunna ätit bra på flera mååååånader.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Visst min igångsättning blev som den blev, den tog sin lilla tid. Men saken är ju den att man vet ju aldrig om det inte hade tagit riktigt lång tid även om jag inte blivit igångsatt. Sen var nog förmodligen min förlossning på gång ändå eftersom jag hade öppnat mig under fredagsnatten med egna värkar till 3 cm. Blev igångsatt på lördagen vid tolv och Jonathan föddes 23.40 på söndagen. Så det tog ju sin lilla tid. Och nära på att bli kejsarsnitt också om jag inte hade sagt ifrån. Jag kände att han var på väg även om läkarna inte trodde att han skulle komma, så visste jag rätt IGEN om min kropp. Läkarvården måste lära sig lita mera på kvinnan i fråga. Vi är inte bara gravida utan vi är också människor med känslor och vi kvinnor har fött barn i ALLA tider. Det ligger i våra gener hur man föder barn. Men dagens samhälle har tagit ifrån kvinnan hennes egen förmåga att känna efter vad man verkligen känner i sin kropp....
- - - - - - - - - - - -
Jag födde min underbara son precis som jag ville, och jag ångrar inte en sekund att jag födde honom. Nu efter jag läst att läkarvården har erkänt att de förlöser för många kvinnor med kejsarsnitt, att de gör för många onödiga.
- - - -
Sedan blev vi inlaga på BB, och jag hatar hatar hatar, personalen där. Och Linda du vet vad jag pratar om, tyvärr fick du uppleva samma sak som mig, vilket jag verkligen beklagar. För personalen på BB fick mig må så himla dåligt, känna mig som den sämsta mamman som någonsin funnits. Tvinga mig till saker jag inte ville, jag fick inte själv bestämma över varken mig själv eller MIN son. Kändes som han inte ens var min, kändes som jag fråga om lov ens för att få ge honom lite mat. Hatade när han skrek eftersom de kom alltid in och kolla så allt var bra....man kände sig så värdelös som människa och som MAMMA....
- - - - - - - - - - - - - - -
Nästa barn kommer ingen INGEN få bestämma över mig eller mitt barn. Jag kommer aldrig igen gå med på att bli körd med, förnedrad för att jag 1 gång i mitt liv har mått riktigt sjukt dåligt. OM de skulle ens tänka lite så kan de ju ta reda på fakta om att den gången handlade inte om att jag var gravid utan att jag varit MISSHANDLAD och psykiskt nertryckt. Vilket jag hade tagit mig igenom, och då drar en läkare inom förlossningsvården upp om det, hur psykiskt instabil jag är...Hur kan man ens lägga skulden på mig för det jag varit med om och tagit mig igenom när jag är gravid???...Nä nästa barn kommer INGEN få bestämma över mig..ingen kommer få säga vad jag ska göra hur jag ska känna. Och jag kommer inte amma, som jag blev tvingad till emot min vilja. Rent med tvång JA!! Även fast jag bad om tabletter för att slippa amma, jag visste att jag skulle må dåligt av det och det gjorde jag. SÅ tack "underbara" personal på Sundsvalls BB, hoppas ni en dag lär er att vi mammor vet BÄST om våra barn. Och nästa barn kommer ingen få säga något som sagt...och jag kommer inte amma, det är mitt val...

Sorry jag var bara tvungen skriva av mig, har tänkt så mycket på hur allt blev....

jag som liten

Här är några bilder av mig som liten :)






Måndag

Jag orkar inte skriva något vidare...Tommy är hemma en dag och vi umgås typ det jag gör idag haha :P Blir säkerligen film och mys i soffan, utan godis haha ;P

Kan istället bjuda på några bilder :)
Inte länge kvar nu innan gossen är 6 månader, tänk vad tiden har gått fort :)

Skönt och ligga såhär då??




Spelar lite musik för oss ;)








Lördag

Börjar vara ganska less på mina helger nu, ensam med Jonathan precis som på veckorna. Tommy får bara jobba och jobba...fan har inte varit ledig på flera helger nu, skulle kunna slå kossan som sa upp sig bara sådär från jobbet så Tommy får ta på sig ALLT!

Sen spelar jag det mest tråkiga spelet på datorn man kan tänka sig men äsch lördagen lär ju ändå inte bli bättre så jag fortsätter spela skiten så den tar slut någon gång iaf. Funderar på åka hem nästa helg till mina föräldrar, känner att jag vill tänka på annat och må bättre än jag gör just nu. Så less på vara ensam hela jävla tiden :( Och inte hinner jag åka iväg och träna heller så man får komma ut och se folk och bara känna sig duktig...FYFAN! Så less på allt just nu...:( (ja jag vet att mammor läser min blogg, men varje dag kan inte vara toppen...och för er som är nya på min blogg sedan jag blev mamma o gravid, vet ju inte heller om min bakgrund. Men jag mår dåligt ibland riktigt jävla dåligt...går upp och ner och vintern är som värst...går säkert snart över. Så tänk inte att jag fått nån förlossnings deprition, för det har jag inte...jag är bara jag HAHA :P)

Nä nu ska jag ta en alvedon så jag kanske slipper denna fruktansvärda mensvärk, hade nästan glömt hur det känns att ha den, men den gör sig väääl påmind just nu :P

God morgon

Ja då var det fredags morgon, och japp jag är vaken. men lilleman ligger fortfarande och sover, får väl se om han vaknar snart så man kan mysa med honom lite i sängen kanske :).

Annars kommer det nog bli en lugn dag, bara vara liksom. Ingen direkt super värme ute så kommer nog mest stanna inne utom några ärenden som måste fixas under dagen.

Spela lite Super Mario igår också, hihi kan inte få nog av det spelen, påminner så mycket om när man var liten och satt och spela i timmar utan ett problem i världen.

Nä nu ska jag gå upp och stänga fönsteret det är kallt i rummet, buuurr...får väl se när Tommy vaknar säkerligen inte före nio iaf hehe

mitt horoskop för vecka 2; På ett sätt stämmer den veeerkligen och på ett annat inte. Så kanske ligger lite sanning där ändå. Måste iaf ta detta år som en ny start när de gäller allt, och verkligen fundera vad som är viktigt just nu och vad jag vill förändra på så inte samma problem kommer om och om igen. Bryta gamla mönster, som jag anser jag redan har börjat göra men behövs mer....men sakta men säkert så går det emot rätt håll :)

I samband med nyåret har du en hel del du måste begrunda på djupaste allvar. Livet är definitivt inget att skämta om just nu, och det verkar som om du måste gå in för att avtäcka information som ytterst kommer att ha en betydande inverkan på din förmåga att känna trygghet - både i termer av din ekonomi och i förbindelse med ditt livs viktigaste relationer. Ju mer du tänker på det, ju mer inser du att det är en långsiktig process. Är du intresserad av personlig utveckling, så är detta en bra tid för dig att gå till botten med dig själv och skapa förändringar som gör din framtid lite ljusare. De bästa kreativa resultaten är de som uppnås med minsta möjliga utgifter.

Ha en bra morgon :)

Onsdag kväll

Sitter bara och ser på tv nu med Tommy och funderar på morgondagen. Vi ser väl hur det går jag hoppas jag iaf får en bra uppkörningssnubbe så det inte blir som sist. Jag kan ta att jag misslyckas, men jag vill inte ha någon idiot brevid mig när jag gör det... :/

Hade lite trist och kände jag ville göra något med en gammal bild på mig och lillgubben :) Ser ju ut som en sliten kossa just nu haha...har inte ens orkat haft något annat än mjukiskläder på mig på flera dagar och kamma säkerligen håret för några dagar sen när jag duschade. HAHA livet är hårt som mamma...känner mig så sliten och ful just nu allstå, känns som jag åldrats 10 år...



...

Varit riktigt jobbiga dagar nu, tror Jonathan är inne i någon utvecklingsfas, sen är humör verkligen inte på topp längre av flera anledningar men jag har en som jag inte kommer gå ut med här. För finns folk som ändå inte fattar så det är skitsamma, så ingen idé att fråga vad jag menar för jag kommer ändå inte svara..

Ibland önskar jag livet bara var lättare att man bara kunde säga vad man egentligen känner, så man slapp ha denna jävla känsla i kroppen som närmare för gör mig. Men men sånt är livet...Säkerligen på sämre humör för att jag inte får sova bara höra skrik och är ensam största delen av tiden...

Blir nog en tidig kväll, är så jävla slut vill inge annat egentligen än bara gråta för alla känslor jag har som jag inte kan säga :(


Nog om allt som inte kan sägas. Det som kan sägas är att jag är så tacksam att jag har dig Jonathan då håller mig flytande och får mig vilja må bra. Älskar ju dig såå mycket även fast du är mammas lilla monster just nu. Men du har ju varit en ängel senaste månaderna så klart du måste få ha en sämre tid också :)


Våran älskade son

Bjuder på ett ihop klipp som jag gjorde nu under kvällen, men några bilder jag tog innan han gick i säng :)





Fotoboken

Ja jag lovade ju Emma att skriva om min kära bok som jag håller på att göra med hjälp ut av Photoshop CS3. Det jag gör kallas digital scrapbooking, går ut på ungefär samma som vanlig scrapbooking fast jag gör min på datorn och inte på ett papper.
Mycket fixar jag själv eftersom jag har ganska goda kunskaper om Photoshop, men för er som inte har det så kan jag tipsa om Freebies det är gratis PSD-filer (allstå filerna man sparar i photoshop) så man kan använda dem på vilken bakgrund som helst. Det är såna jag använder när jag lägger in t.ex. blommor, rosetter m.m. Sedan finns det även olika scrapbooking papper att hitta på nätet, ska se om jag kan tipsa er om några bra sidor senare. Många sidor är på engelska i BÄSTA fall annars kan de vara på alla möjliga språk, men man får söka sig fram. Men står nästan alltid FREEBIES när det är gratis, annars kostar det pengar, inga extrema kostnader så skulle lätt själv kunna köpa en uppsättning om jag hitta något jag fastna för :) kanske 10-40 kr och då får man massor.

Sedan för skapa själva boken har jag hittat en sida där man kan beställa fotoböcker och välja fri mall. PixGEN heter programet, super inte heller så svårt att förstå. En viktig sak är att man verkligen läser så man får rätt mått på sina boksidor. Den som jag håller på med är 25x25 cm och det tycker jag är lagom och det blir måånga pixlar över 2000 pixlar och över 4000 pixlar om man gör en dubbelsida. Så ett tips är att om man inte har en så snabb dator ha så lite som möjligt uppe eftersom annars kommer allt man gör gå rätt segt.

Om ni har några frågor så är det bara ställa dem, jag svarar på det jag kan :)

En sida som har en hel uppsättning med Freebies är denna sida
Men det är bara en samlingssida till andra bloggar/sidor så sen får man leta sig vidare. :)
Och denna sida som trycker böckerna och har programet PixGEN.

Här är sidorna jag har skapat än så länge håller just nu på med en dubbelsida till :) Ska även skapa en vacker framsida när jag valt ut rätt bilder :)





Gåstolen är kul :)

Han brukar vara mera aktiv men roligare titta på sig själv i skärmen plus mamma o pappa än springa runt i gåstolen. Men men lite rör han sig iaf hihi ;)




Och Jonathan var inte alls villig på att vara med på bild idag när vi var ute så får ta det en annan dag när han är på bättre humör inte så skoj att ha bilder då han skriker och har sig haha :P

En liten film

Ja jag hade tänk filma Jonathan när han rörde på sig men när jag kom ner med datorn på golvet haha så låg han bara stilla och titta på sig själv i skärmen, gullungen mammans ;) Så det är vad jag bjuder er på just nu..




Snart kommer Madde & Amanda ner och vi ska vara ute en stund nu är det fortfarande är så fint väder tyvärr kom vi ut liite sen mycket mitt fel för jag sov rätt länge idag när Tommy ändå var hemma och jag tog igen mig lite efter dagarna som varit. Många mammor vilar ju lite extra på helgerna när killarna är hemma Tommy jobbar nästan varje helg så mina vilodagar är mitt i veckorna. :)

Har laddat upp kameran nästan fullt så idag ska jag fan kolla så inte bilderna på gossen blir vita som de blev sist eller inte vita men väldigt ljusa.

Även gjort ännu en sida till min bok :)



Ha en härlig tisdag =)

Halkörning

Nä måste verkligen säga att jag gillar inte alls köra bil på vintern, ingen upplevelse alls bara otäckt. Men man vänjer väl sig...Slapp iaf ta bussen hem eftersom vi körde nu på slutet vid ortviken och då fråga jag om han kunde köra tillbaka ner på M för jag hoppar gärna av i Skönsberg och det fick jag :) Skönt att slippa vara på stan längre än man behöver när man ändå inte har något ärende där. Och sen denna tid när alla skolorna slutar...nää tack.

Nu sover gossen, hade gått så bra uppe hos Maria och han hade varit sååå snäll. Men när mamma kom började man grina, så när han kom hem la jag honom i sin säng och nu sover han sött. Och jag ska fortsätta med min köra bok redan 11 jan och jag har inte hunnit nå långt ska göra sista sidan 26 jan så nu får jag lägga på ett kol eller två :)

Tror jag ska höra med Tommy sen om han vill ha spagetti o köttfärssås :) Ätit kyckling flera dagar i rad utom igår då det var Haga grillen :)

Ska ta bilder senare på gossen också, den har varit urladdad nu någon dag, men snart så är den laddad och redo för att användas. Ska nog om vädert fortsätter såhär använda den imorgon ute och ta massa härliga vinterkort :) Måste ju ha vinterbilder med i boken såå klart :)

Måndag

Ja då var det ännu en ny vecka, tycker tiden går så fort. Inte för att jag klagar börjar vara rätt less på vinter och kyla redan, även fast vi tyvärr har måånga månader kvar. Var tänkt att jag egentligen skulle haft körskola klockan 7.00 men eftersom Tommys kollega har sagt upp sig bara sådär var Tommy tvungen jobba även fast han var ledig så det blev ingen körning för mig. Tack kunde ju Tommie fixa en ny tid redan nu vid två idag så jag inte förlora den. :) Så ska göra mig klar snart att åka ner och köra en dubbel med Fredrik, går säkert bra :) Och frågade Maria om hon kunde ta Jonathan den stunden  jag är nere och det kunde hon, tack gumman. Skulle även bli körd dit ner, blir ju bortskämd idag ;) Men jag uppskattar det något extremt ska du veta.

Kan ju ta och komma förbi och fixa så du kan fortsätta spela dina spel senare också ;) Hehe så slipper du bli arg efter 40 min.

Sen är Tommy ledig imorgon så jag tror faktiskt jag kommer åka ner på körskolan och plugga lite trafikregler det som jag alltid åker på...blää.

Lovade även Emma att blogga om hur det går med min bok och hur jag gör och vad jag använder mig av. Hinner ju inte nu eftersom jag ska iväg och köra, men Emma jag ska försöka hinna under dagen annars kommer det imorgon :)

Men kan ju visa er en sida till =) (fick inte visa Tommy, så har målat över honom..ska inte vara vit egentligen)



Och sen hoppas jag på finväder imorgon så jag o Tommy kan gå ut och ta nya vinterkort råkade göra kortena lite väl ljusa, visst är det fint också men jag ville ha den vintriga känslan inte studio ;)


Vilken frilla?

Vilken frilla passar gossen bäst? HAHA ;)










Fotobok

Jag håller just nu på med en Fotobok om Jonathans första månader med oss :) Tänkte vara klar tills hans 6 månaders dag och skicka in den då :) Kommer  bli sååå fin, men skit va tid det tar att fixa och få till det som man vill...tänkte bjuda på ett smakprov utav boken.

 


Nytt år

Ja då har det nya året börjat för några dagar sen. Är det bara jag som tycker årena går fortare och fortare nu förtiden? Känns som livet verkligen bara rusar förbi och man själv bara följer med på resan, med några få stopp. Nä men tiden går ibland lite för fort, när man tänker på ju fler dagar som går ju äldre blir människorna runt omkringen en som man älskar äldre, och självklart en själv då också :/ Sen har man snart en son på 6 månader, snacka om sjukt, tyckte nyss jag var höggravid och gick och hade alla fruktansvärda krämpor man kan ha, och nu har man en gosse på lite över 5 månader..sjukt :)

Så vad innebär 2010 för mig då? För det första ska jag njuta av första delen av året som mammaledig, sen funderar jag på söka in så jag kan studera. Men jag vet inte än fruktansvärt sugen att få jobba är jag, men jobb växer ju inte på träd så man får ju se. Anmälde mig på Gold's gym nu i december, så ska även börja leva bättre och hälsosammare igen. Men inget extremt, kommer träna så mycket som jag känner för vilket jag redan vet kommer bli 3-4 dagar i veckan eftersom jag gillar träna. Maten ska jag försöka tänka på mer, men inget överdrivet. SKA sluta dricka cola, jag bara måste är ju så sjukt beroende av den skiten :/ Och till våren blir det massor med promenader med vagnen i vårsolen :)Och förhoppningsviss vara iaf 1 storlek mindre i kroppen innan maj månad är slut :) Men det ska nog inte vara så svårt....=) Mitt mål med 2010 är att leva hälsosammare på alla sätt och viss så jag orkar vara den mamma Jonathan förtjänar ha, finns alltför många mammor & pappor som inte orkar leka för att de lever ett alltför ohälsosamt liv. Jag vill inte vara den mamman som inte orkar springa och busa med min son, som måste vila efter 5 mins lek....Så det är mitt mål att leva hälsosammare med små förändringar som i längden kommer växa sig större och till en vana. Kommer inte utesluta någon mat, eller ens godis. Men kommer äta allt med måtta och bara njuta av livet. :)

Just det jag ska klara körkortet också 2010 helt så tidigt som det bara går, har uppkörning nu den 14.de jan vi ser ju hur det går :) Ja tillslut klarar man det ju iaf...

Nu ska jag ner på gymmet, ställa mig på trappmaskinen 30-40 sedan träna bena. Sen ska jag en sväng in på banken också, och sätta in pengar på kontot. Till middag blir det laxfilé, ris och sallad :)


Ha en toppen dag!


Gott Nytt År