Nya gardiner, ny duk och en vit paradhylla


Mina nya köks gardiner :)


Köpte en passande löpare till bordet, som passa med gardinerna

'



Sen köpte jag även en paradhylla i vitshabbt färg. älskar såna :) Nu behöver jag bara en paradhandduk :)

Tisdag

Nu var det några dagar sen jag skrev. och jag är jäätte dålig att uppdatera med bilder, men jag sitter inte mycket vid datorn om dagarna längre eftersom jag har en son som hittar på rakartyg hela tiden hehehe...

Min morgon starta klockan 9.00 med ChaLean extreme burning challange på 45 min. Vilken jävla rivstart hahaha jag var DÖD. Detta program kan liknas med arme träning hahaha....Sedan blev det på eftermiddagen ett 45 min pass pilates :) Så jag har rört på mig bra idag.

Idag har Madde & Amanda varit förbi jag bjöd på lunch och vi prata massor, ganska mycket om pilates, jag visa henne även lite övningar som hjälper trimma magen och bena :) Sen har jag lagat middag till oss och bara tagit det lugnt. Hämta ut mina parfymer och fan vad gott de luktar :) Och True star påminner såååå mycket om Bulgarien :) ååååh varma sommarkvällar med GOOODA drinkar och glada humör :D Mmmmm det är minnen :)  Sen nya escada luktar vääldigt gott, ganska mycket bär :)

Imorgon kommer Sussi vid 8.30 så blir tidig morgon för oss, ska ut och handla och göra lite ärenden. Faktiskt bra för då går inte hela dagen. Sedan ska jag tvätta det jag ska ha med mig hem för både mig och jonathan. För mamma kommer ju på torsdag sedan på fredamorgon ska vi åka upp till Robertsfors och jag blir bort ca 1 vecka.

Nä nu ska jag bara sitta vid tv och koppla av försöka känna lugnet även fast det är fruktansvärt svårt. Har ju fått en pigghet av jag vet inte vad...behöver knappt sova men ändå är jag skit pigg hela dagarna...otroligt :D Säkerligen träningen som gör detta. Tyvärr blir jag lite rastlös också men det tar jag hellre än att jag bara vill ligga och sova :P

Byee

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag har klarat uppkörningen :D:D:D:D FAN JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT NI FÖRSTÅR INTE!!!!!

Visst jag har teorin kvar men det är bara plugga lite mer så sitter även den, hade jag bara fått ett normalt prov igår hade jag klarat den och haft kortet idag. MEN sånt är livet inget jag gräver ner mig för. :D FAN jag är så lycklig :D Fattar ni vad dåligt jag mått, ååååh nu mår jag bra magen gör inte längre ont. :) Ja jag vet en del klarar allt första gången men det skiter jag i för jag hade inte nerverna för köra upp ens idag egentligen men jag klara det iaf även fast jag typ skaka ;)

Tack älskling <3

Min älskade Tommy har köpt mig 2 parfymer för vi snart varit tillsammans i 6 års tid. Hinner komma lite före innan 31 mars men det gör ju inget =) Jag vet ju att det är en gåva iaf :)

Det blev en

True Star Gold - Tommy Hilfiger 30 ml

Escada Marine Groove båda 30 ml :)


har ju haft True star gold innan och jag älskade doften. Köpte den på taxifree när vi åkte till Bulgarien den luktar så friskt och härligt :) 209kr

Sen har jag sniffat på Escadas nya sommardoft nu ett tag men tyckt den var sååå dyr men hitta den på internet för ett helt okej pris så jag klagar inte :) 295 kr :)




Lite kort på en prins <3












Fick sina första skor här om dagen :) Sååå fina han hade på sig dem idag för första gången. Utan minsta gnäll :)

<3


Fiskar är skoj

Titta på fiskarna är skoj :) Han står nästan själv vill ha lite stöd så han känner sig trygg hehe våran fegis ;) Gör inget att ha en liten fegis då behöver ju inte mammahjärtat vara uppe i halsen hela tiden :)

 


Jontes nya Vrååålåk :)

Idag har vi varit på Barnes Hus och köpt Jonathan en Carena Lieback Lux vagn, och enda jag kan säga är att jag tycker den är toppen. Jonathan var jätte glad när vi testa den inne på Willys när han kunde se alla människor och saker runt omkring honom. :)

Var inte heller nå dyr. 995 kr och då fick man med ett vindskydd för bena :) Som annars skulle gå på någon hundring extra. Nu väntar vi bara på härliga vår och barväg så kan man även ta promenader med denna lättsamma lilla vagn :)

Inge mera ryggont :D





Ursäkta för den extremt dåliga kvallan på filmen, men jag var tvungen visa vad våran busunge sysslar med hahaha :P Går inge bra att filma emot ljuset. Är han inte på gardinerna är han på något annat. Blomman i vardagsrummet är väääldigt poppis så där får man passa heeela tiden hehe.




Hehehe Jonte gillar musik, gungar till takten ;)

Paraplyvagn

Denna är vagnen jag verkligen funderar på köpa åt Jonathan som extra vagn vad tror ni :)

 

 

Funktioner:

  • Ryggstöd justerbart i 5 lägen inkl liggläge
  • Justerbart fotstöd
  • Avtagbar handtagsbåge
  • Sufflett och varukorg
  • 5-punktssele
  • Transportlås gör vagnen lätt att hantera hopfälld
  • Swivelhjul fram med låsspärr
  • Fodrad fotsack ingår
  • Kan kompletteras med åkpåse
  • Sittmått: 22x32 cm
  • Vilomått: 84x32 cm
  • Skjutstångshöjd: 105 cm
  • Hopfälld: 109 x 33 x 42 cm
  • Vikt: 8,5 kg


Bilder från idag

NU funkar äntligen vattnet igen, men händer det en gång till får de gärna komma och ta sig en titt på ledningarna här hemma så det inte är något fel. Till middag idag blir det kyckling sallad, muuums :)

Här kommer lite bilder tagna idag :) En del med systemkameran och en del med canon så där av är en del sämre kvalla på. Syns verkligen att jag blivit brunare ser jag nu när man ser hur vit Jonathan är jämnfört med mig :) Har bara sola 4 - 5 gånger juu :)












och för den som är intresserad av att följa min träningblogg kan gå in här

Jävla vatten!

Uuuha, jag trodde fan jag skulle kräkas idag när jag skruva på kran, och ut rinner SVART vatten.....Jag tog med mig Jonathan och hans nappflaska upp till min granne och fråga om hennes vatten var lika dåligt. Men icke bara vårat vatten som var äckligt, så j ag tog vatten från Berit och är kvar däruppe än eftersom Jonathan har somnat. Sen ska jag gå hem och se om jag kan sätta på en tvätt om vattet är rent vill säga!!!!

Idag känner jag mig INTE på topp, men det får funka iaf...har migrän och känner mig bara yr och konstig :(

Ni får ha en riktigt bra dag!

Söndag

Jag har ju sedan ett tag tillbaka haft en viktblogg, men den har mera blivit min träningsblogg nu skulle jag säga. Och jag hade den lösenordsskyddad eftersom jag visste inte om jag riktigt hade motivationen att skriva och verkligen komma igång. Men nu är jag igång den saken är helt klar. :) Så har ni trist kan ni alltid läsa den och se om jag lyckas komma in mina jeans som hänger i garderoben och väntar på mig ;)


Här


Har beställt denna jacka åt mig själv :) Tycker den var riktigt fin jag gillar ju bruna skinnjackor. Visst svart är super snyggt men jag gillar brunt =)

Denna

Testat nya jackan

Idag var så härligt och fint väder så Jonathan fick ha på sig sin vårjacka (det är en riktigt varm vårjacka) Och han var såååå fin såå i den.





Och resten av dagen ska vi bara ta det lugnt, jag ska tvätta och plocka lite får se om Tommy orkar hjälpa mig han har ju fortfarande fruktansvärt ont i axeln.

Sen har jag varje dag nu kört pilates, på måndag blir det 2 veckor och det händer grejer vill jag lova. Hela min kropp känns fastare för det första och jag ser skillnaden på bena och magen börjar även se lite mera tränad ut :) Så jag kommer fortsätta älskar ju den träningsformen. Nä ajg fått riktig synliga resultat så kommer ni få se :) Håller även på trappa ner colan, har lärt mig av mina misstag att jag kan inte sluta bara jag är beroende så nu är det liiten burk om dagen och det funkar bra. Förut 1-2 LITER om dagen hehe.

Nu ska Tommy ge gossen mat, sedan blir det ett härlig bad för honom. Kanske en promenad om vi hinner med det idag. Annars blir det nog imorgon nu när solen skiner så fint. :)

Ha en härlig lördag!

Torsdag

Sorry för den dåliga uppdateringen, har liksom inte hittat orken eller lusten att skriva senaste dagarna. Och vi har inte gjort något speciellt heller. Jag har mest bara varit hemma med jonathan, varit ute och kört med bilen. Har ju väldigt snart uppkörning :)





Kameran är på laddning men imorgon ska den få jobba lite även kanske min canon :) Ta lite kort på våran vardag. :)

Fredag

Idag är det fredag, och solen skiner så vackert utanför. Och jag har kört pilates även idag. Men imorgon blir det nog ett uppehåll 1 dag. Hehe behövs efter gårdagen o dagens rump/lår träning...uuh. :) Men ack så härligt. Känns som jag börjar få tillbaka min gnista som varit vääldigt svag länge, men nu är den upptänd igen. Men jag kommer inte äta på något annat sätt, jag tränar för jag vill. Jag mår bra av det, sen tro det eller ej, jag har älskat träna och jag saknar det sååå mycket den där gnistan jag hade, skulle göra vad som helst för få den lågan brinna igen. Jag märker att den är på väg men låångt kvar från då jag knappt ens kunde sitta stilla.

Och nu kanske jag ska uppdatera om min älskade son lite också :) Jonathan mår så bra så. Växer och frodas, gav honom nyss middag och fick lite kräm efteråt, nu försöker jag få honom sova men han verkar inte vilja...får se hur det går.


Pilates

Jag har sagt det förr och jag har inget emot att upprepa mig. Pilates är något jag verkligen råder alla tjejer/kvinnor att testa, iaf 1 gång i livet. Jag har i måånga år fram och tillbaka kör Winsor Pilates, kan övningarna helt utantill. Men har även nu när jag börjat köra igen varje dag 20-60 min beroende på tiden. Börja testa de lite svårare och mera krävande övningarna som finns t.ex. på youtube. Testa en idag som ska kännas "skönt" i rumpan....haha jag lovar den kändes mer än jag nog ville haha....skaka om hela bena efter jag var kvar hahaha...:) Härligt. Och pilates är skoj tycker jag, jag gör det inte för jag måste jag gör det för jag tycker om det. Och jag har måånga gånger funderat på verkligen satsa på att lära mig massa olika former av pilates och senare i framtiden gå en instruktörs utbildning. kostar ju en del, men om det är något man brinner för så varför inte?

Och jag kan verkligen lägga handen på hjärtat och säga, pilates formar kroppen om man utför övningarna rätt. Och snabbt går det. Men man måste hålla upp träningen precis som all annan träning. Pilates är ingen dans på rosor, ingen lätt sak att bara lära sig sådär. Handlar om att lära sig kontrollera sina muskler med hjälp av styrkan från magen/ryggen/bålen samtidigt som man andas rätt in i övningarna.

Jag kommer inom kort lägga upp mina resultat men är nog 2-4 veckor kvar innan jag gör det. Men redan sen jag börja för snart 1.5 vecka sen IGEN (som sagt jag har kört pilates i år, och när jag var som mest vältränad körde jag det varje dag, och fan så snygg kroppen var då....och vilken hållning man får) :) Värsta danskroppen får man. Men som sagt redan på 1.5 vecka har jag tappat några cm här och där :)

Idag har det blivit 2 program med Winsor pilates, en för insidan av lårena i 10 min från youtube och en annan för armar och bröst på 10 min på youtube :)



Nu ska jag dra till solariumet och bli lite brun :D

sorry

Ledsen för den extremt dåliga uppdateringen, men vårat internet har varit totalt borta flera dagar. Men nu ska det funka som vanligt igen kan man ju hoppas :)

Kommer lägga upp bilder under morgondagen på lilleman och kanske våran ute kväll i lördags, får se hur jag gör. Tycker bloggen är så himla seg hela tiden...

Idag har jag för det första njutit av 1 dag då Tommy inte jobbar (tyvärr varar den inte längre än 1 dag :(:(). Sedan på eftermiddagen bjöd jag Madde på en solning, så nu har jag fått liiite mera färg iaf. Ska sola 1 gång till nu i veckan och försöka få upp lite färg så man inte är sååå fruktansvärt blek.
Körde även 60 min Winsor Pilates nu under kvällen. Har kört pilates nu närmare 1 vecka varje dag igen. Ska försöka bygga upp lite muskelstryka i ryggen, magen framför allt. För jag får så lätt ont i ryggen nu förtiden. Sen tycker jag pilates är det som funkar för mig bäst hemma. :)

Nä nu ska jag lägga mig och se film, och förhoppningsviss sova gott?