31 aug

Var ju ett tag sedan jag uppdatera med nå kort så kanske dags nu? Tog några till bloggen kan ju lägga upp dem :) Sen får jag förhoppningsviss min blixt nu i veckan, för inte lätt ta kort nu när det mörknar så fort.












Äntligen är bloggen klar!

Efter mååånga om och men så är bloggen äntligen klar :) Känns så skönt, har tagit mig flera dagar få alla koder som jag vill ha dem :) Och hitta lösningar på mina problem.

Dock hade jag inga bilder som jag tyckte passa på in nu i höst så det blev ett par snabbkort på gossen som jag knäppte nu ikväll :) Får se om de får vara kvar, men nu får det vara dem :)


- Måndag den 29/8

Nu har jag för några dagar sedan passerat vecka 20, vilket känns skönt. Och på torsdag ska vi på  nästa ultraljud, eftersom vi vart ju rätt tillbaka flyttade sist var tvunga få en ny tid. Imorgon ska jag lämna in bilen på verk staden eftersom västra hjullagret är extremt dåligt och behöver bytas ut.

Och idag har jag suttit och pysslat på lite med en layout till bloggen, och just nu ska jag väl försöka komma på hur jag vill ha min header till denna.
MEN det får bli morgondagens problem eftersom jag känner mig riktigt trött och funderar starkt på gå och sova :)

På torsdag ska jag även upp och prata med en syo om att läsa några ämnen nu under hösten, så vi ser ju hur det går. Hoppas jag får gör a det , vill ha nåt och göra.

Natti natt!

 

 

 


Gissa lillasysters ankomst




När kommer lillasyster?
Hon är beräknad 18 januari 2012.

Sist hade min far rätt. Så vem ska lyckas pricka rätt denna gång?

När jag väntar Jonathan var jag beräknad 17 juli men han är född 26 juli så jag gick mycket över tiden sist.

Skriv en kommentar vad du tror :)


ღ Farmor gissar: 10 Januari 2012
ღ Morfar gissar:  12 Januari 2012
ღ Pappa gissar:   14 Januari 2012
ღ Mormor gissar: 20 Januari 2012
Mamma gissar: 21 Januari 2012
ღ Farfar gissar: 25 Januari 2012

Marie gissar: 11 Januari 2012
Madelene gissar: 14 Januari 2012
Emma gissar: 15 Januari 2012
Elleonora gissar:  16 Januari 2012
Madde gissar: 17 Januari 2012
Sussi gissar : 18 Januari 2012
Linda gissar: 19 Januari 2012
ღ Sahra gissar: 20 Januari 2012

Varit på RUL

Idag klockan 11.30 var vi på Rutin Ultraljud, och allt såg bra ut med bebisen. Blev flyttad från 11 januari till 18 januari så MYCKET större chans bebisen faktiskt kommer efter årsskiftet :) Vi fråga även om hon kunde se vad bebisen hade för kön. Och enligt henne så var det en liten flicka som gömmer sig i min mage. Får ju ett extra UL eftersom bebisen var nån dag för liten för att de ska kunna se hjärtat som de vill. Så 1 september ska vi tillbaka och då skulle hon även göra en extra koll att det var en flicka härinne i min mage.  Men hon behövde inte söka, utan hon visa oss blygläpparna och sånt, KLART det kan vara en gosse för fel kan alla ha, men jag minns med Jonathans att där gick det inte ta miste på vad som låg i min mage. Denna gång såg det som "tomt" ut där det föra gången var nåt som verkligen syndes ;)

Så förmodligen väntar vi en liten lillasyster ♥