Mår illa :(

Känner mig nästan åksjuk, verkar få den slags magsjukan som gör man mår konstigt. Jonathan fick att han spydde Tommy fick sitta på dassa 1 dygn och jag mår konstigt. Imorgon är jag hemma med Jonathan eftersom tycker inte vi ska smitta Sussi o komp, men bara jag själv känner magen är stabil så ska jag jobba på söndag. Vill inte förlora massa pengar, som tur får man ju ta VAB från första dagen iaf.

Om jag mår bra imorgon och vädret är lika underbart som det varit idag ska jag klä på mig och gossen massor med kläder och gå ut och ta lite kort. Han är ju inte dålig längre utan har ju och göra med smittrisken.

Börjar jag vara sugen på bebis igen? Ja är nog svaret på den frågan...men det blir inte än på ett tag iaf. Ska jobba ihop massa pengar först. Sen kommer nog Jonathan få ett syskon om allt går som det ska :) Kanske ett 2012 barn :)


lite blandade bilder









nya kuddarna till sängen!


Ett litet ljus


Köpte idag när vi var ut på Birsta ett ljusfat, blockljus, berlock, sidenband, små änglar och en duk till köksbordet, behövdes nåt nytt på bordet så detta får bli det jag har nu iaf =). Köpte även en body butter på body shop =)