Ritat lite ikväll

Hade tråkigt så jag rita lite ikväll hehe...:)



Söndags babbel

Ja jag uppdaterar ju inte sådär jäääätte ofta haha...Men jag ska bli bättre sen när bebisen har kommit eftersom jag känner att mina släktingar måste ju kunna följa det nästa lilla livet också :)

Så vad har jag haft för mig senaste tiden då? Ja det enda är egentligen plugga psykologi...FYFAN vilket jobb det varit men nu är det äntligen klart och jag börjar läsa medicins grundkurs imorgon och fem veckor framåt. Kollat igenom kursplanen och den är MYCKET intensiv men det som är bra med denna kurs är att det är rent plugg rakt igenom. Finns bara 1 rätt och inte massa funderingar.

Och jag har gått in i vecka 31 på torsdag i veckan vecka 32. Tiden rullar på, men den får gärna gå snabbare eftersom jag knappt kan gå längre :(. Och vaknar varje natt av förvärkar som gör riktigt förbannat ont. Men får tänka att det snart är över och jag planerar inte ha fler än 2 barn. Speciellt inte nu när jag känner att min kropp inte klarar av det. Blir och ta upp träning efter denna så jag inte får alltför bistående problem längre fram i tiden. LIVRÄDD för det....Ska iaf börja simma så fort jag bara fått mitt godkännande ifrån BM.

Imorgon har jag tid till BM igen, kommer ha det nu varannan måndag. Ska då prata om min reaktion på EDA och höra om de har olika varianter av den annars vill jag nog det ska stå i mina papper att jag inte vill ha ryggmärgsbedövning. Fick sådan fruktansvärd klåda av den var som ha brännsår på hela magen och ryggen...:/ Och vill bara ha det om förlossningen drar ut på tiden.

Och det mesta till bebisen börjar vara klart, tänkte plocka fram sängen och bädda den i vecka 35-36 eftersom jag läst att det är bra för det äldre syskonet och förstå att nåt är på gång.

Det var iaf lite om vad som händer i mitt liv nu...

Ha en bra söndag