Dollarstore

Idag öppnade Dollarstore sina dörrar här i Sundsvall för första gången. Och det var en riktigt stor affär med mycket skoj att titta på. Så jag handla med mig lite små saker :) Blev ett set kläder, och ett par strumpor, 1 bäddset, underlakan och en snuttis åt bebisen o magen. 3 par strumpor åt Jonathan och fyra lyktor till hemmet :) Sedan lite små saker som hårsnoddar och sånt.

Nä det ska bli roligt att ha en Dollarstor här i Sundsvall, ska in sen när det lugnat sig och köpa lite julsaker för de hade julsaker i massor. :) Nu ska jag åka och hämta Jonathan på dagis, sedan ta en sväng förbi svärmor och hämta min käraste på jobbet.


Min graviditet såhär långt

Din graviditet startade Tors 14 apr 2011.
Din menscykel är ca 30 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 28 apr 2011 (ägglossningen).

Du är på dag 194 av 280. (69,3%).
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 4 fulla dagar (v27+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 18 jan 2012
Du har 86 dagar kvar till beräknad förlossning.




Vecka 28

Jag har ju inte visat en bild på evigheter på magen så kanske på tiden jag gör det? Sen kan jag ju säga att det är verkligen inte lugnt i magen. Hon är livlig speciellt emot kvällen när jag ska lägga mig för sova. Känns som man har en liten alien inombords ;P Sen har jag otroooligt ont i ryggen denna gång, och känns som höften ska gå i tusen bitar. Men bara kämpa vidare trist att få såhär ont när det gick så bra när jag vänta Jonathan. Men jag skyller helt klart på jobbet jag hade som personlig assistent utan ett enda jävla hjälpmedel....



Ikväll blir det myskväll

Ikväll så har vi bestämt att det blir film gotta och massa tända ljus när gossen har kommit i säng. Kanske om man har lite tur får man massage också, skulle verkligen behövas min kropp känns som den ska gå sönder sedan gårdagens fotografering. Sen måste jag skriva klart den sista uppgiften om kvinnlig & manlig omskärelse. Men jag har många åsikter och tankar så det ska nog gå rätt snabbt ändå. Sen hade jag ju tänkt åka och kolla på barnkläder men jag ville inte åka själv så det blev inte av. Tommy påstod han hade så ont i nacken, och ingen annan ville......

Ha en fortsatt skön söndag. Jag är så tacksam jag har min familj för jag känner att detta är verkligen inte en bra dag. Känner mig väldigt ensam och nere...

Söndag

Idag hade jag tänkt åka och kolla lite på barnkläder som en kvinna säljer här i stan. Kul kolla iaf vad hon har för nåt. Kanske man hittar nåt fint åt Jonathan eller den lilla i magen.

Sen ska jag göra klart den sista inlämningsuppgiften jag har kvar men det är inte mycket alls :) Så i veckan börjar jag läsa Psykologi sen senare i november fortsätter jag med Medicin :)

Igår valde jag göra om bloggen och jag tycker den vart helt okej så nu får den vara såhär ett tag :)

Lite härliga naturbilder :)


















kvälls bilder



Runt Sticksjön 16 okt

Det är inte jag som tagit dessa bilder utan min vän Michaela. Tur Jonis tycker hon var kul lyssna på, inte samma som gnälliga mamma som han aaalltid kollar bort ifrån när kameran är framme :). Och förmodligen på torsdag ska hon fota magen.