Vardagsrummet

Vi har ändrat om en del i vardagsrummet :) Köpt en ny soffa, ny stoor tavla, ny matta, och nya lilla detaljer till :) Svårt ta en bild bara men här är ett försök iaf :)





Måndag 26 sep

Det är verkligen inte mycket som händer här. Dagarna rullar på som vanligt, jag blir större gick in i vecka 24 i torsdags och lillan i magen är inte ens i närheten till lugn. Jonathan går 50% på dagis eftersom jag studerar på heltid. Och har just gjort klar 25% av min kurs :) Denna vecka ska jag studera in ungefär 130 sidor som jag har prov på fredag.

Ska idag och köpa en ny soffa.

Även små sugen på köpa en tavla men vi kan inte bestämma oss vilken


naturkort :)


































Onsdag 7 september

Den stora frågan är ju vad man ska fördriva dagen med? Tänkte jag skulle iaf ta och sätta på en tvätt. Och Jonathan är med Tommy och hälsar på farmor och håller henne sällskap under dagen. Så jag är helt ensam och det är INGET jag klagar på hehe..

Imorgon går jag in i vecka 22, och vet jag har en tid till BM nu väldigt snart men minns inte tiden så måste ta och ringa :) Sen ska jag även kolla lite med mamma hur hon jobbar för jag börjar bli sugen på en resa hem till mammsen & pappsen.

Och på fredag önskar jag bra väder för då ska jag och en tjej vid namn Micahela, träffas och ta en fika surra och prata om dit och datten. :) Trevligt träffa nytt folk, verkar vara en super mysig brud :) Så det ser jag fram emot.


Ge mig en vacker höstdag nuu ;)


Tisdag 6 september

Idag blev det inget dagis för gossen, eftersom de hade planeringsdag igen..Så vi försöker komma på nåt att sysselsätta dagen med, än så länge har det bara varit tåglek som helt klart är nåt av det bästa Jonathan vet...hehe

Men snart ska han få gå och lägga sig vila eftersom vi hålls vakna om nätterna av vägarbetarna som jobbar härutanför heeela nätterna. Inatt var det 2 grävmaskiner, 2 lastbilar och extremt många arbetare som höll på här utanför. Så jag vakna ett ex antal gånger under natten, Och Jonathan gick upp 4.30 tror jag klockan var. Han ville ju kolla vad det var som lät utanför hans fönster! :P Så vi båda är riiiktigt trötta.

Så nu ska jag grädda några våfflor åt oss sedan tar vi en välförtjänt vila.

Kan även tala om att lillan i magen är eextremt aktiv på nätterna, igår var det full rulle i magen, mysigt ÄN. Men jag minns mycket väl att det inte alls är lika mysigt inom en närmare tid hehe :)

Bjuder även på 2 morgon bilder.



 

 

 


5 September -Tåglek















Undersköterska

JA, vet ni vad...nu ska jag validera upp alla mina kunskaper och läsa klart till undersköterska så för det första att jag kan få en lite bättre lön plus faktiskt ha lättare få jobb :)

Så nu den 19 september börjar jag plugga på heltid, först psykologi A i 3 veckor sedan Människan soc & kulturellt i 5 veckor...sedan kanske om jag känner jag orkar som höggravid samhällskunskap.

Så Jonathan får gå heltid på dagis nu igen, finns inte en chans annars att jag klarar plugga. Ska ju plugga intensivt nu hela hösten och bara hemma med uppgifter jag kommer få på mailen och tentor och sånt.
Sen får jag ju se hur jag känner, om jag tycker det funkar bra och lätt så blir han ju självklart mindre på dagis. :) Känns bara dumt att jag ska ha han 5 dagar i veckan på dagis och jag sitter hemma!? Men prata med dagis och då sa en av fröknarna att man klarar det inte annars. Så han har det bättre på dagis än hemma där jag inte kommer ha tid med honom på samma sätt som nu.

Känns som sagt faktiskt kul att börja läsa igen :)

Våran lilla tös <3

♥ Tänk en prins & prinsessa, vi kan inte vara lyckligare ♥


Sen handla vi de första kläderna, ute i Birsta, blev som ett litet firande av vårat lyckade ultraljud ♥