Tisdag - Solen skiner

Idag ser det ut att bli toppen väder, och vi ska iväg och hämta ett stort riktigt vackert akvarium. Jag vet ni som inte fattar er på det vackra och roliga med ett akvarium behöver inte säga ett ord :) För jag älskar ha små hav i mitt hem, det ger sådan underbar hemkänsla.

Diskusar följer också med och två guld malar, fanns massa annan fisk också men vill inte ta tetror och sånt i detta akvarium. Ska bara gå ciklider :)


Till något annat...Jonathan har börjat dra sig fram på rumpan hahaha ser så himla roligt ut, tror faktiskt ungen kommer hoppa över att krypa...jag tror verkligen det. För han har andra sätt och det funkar för honom så vi ser väl. Blivit riktigt duktig på stå och gå med hjälp av oss :) Man kan höra vissa ord om man lyssnar noga inne i babblet ;) hahaha

och imorgon blir han 10 månader, bara 2 månader kvar tills 1 år!!!!!!! Herregud vart har tiden tagit vägen.

9.de september börjar han på dagis, blir säkerligen skoj för han.

Sen väntar jag på att få hem testbågar till nya glasögon, tänker inte köpa några dyra hos en optiker NEVER NEVER. Så nu vet ni en bra födeledags present ;) hahaha nya ögon





Sommarkläder

Snart dags för sommarkläder åt lillen och detta är vad jag hade tänkt mig. Så ni får ju gärna vara gulliga och hjälpa mig lite på traven ;) Han behöver storlek 86 nu till sommaren. Och det finns både på baby o barn avdelningen. Detta är kläder från Lindex jag älskar deras barnkläder så färgglada och fina :)

Så när lönen kommer blir det handla kläder åt lillen som faktiskt bara har 1 plagg i 86!!! men han använder ju 80 nu och det funkar kanon o kommer säkerligen funka ett tag till på byxor :)











lillen kan <3

Nu kan lillen ta sig fram, innan har han ju rullat dit han ska nu drar han sig fram med händerna :) Och även idag har han ställt sig i krypställning :D Mammas mini håller på utvecklas märker jag. Även tyckt han höra säga "titta" flera gånger idag. Sedan satt han vid sin plockbox och titta ner i den när han tog upp en leksak o ropa mamma ner i hålet hahaha :) Såg så gulligt ut, liksom varför titta ner där o ropa på mig ;)







Kommer mer bilder i dagarna :)

Underbart väder

Även idag blev det en runda runt Sidsjön, gud vilket härligt väder det är idag. Sedan blev det sitta ute en liten stund i solen o bara njuta. Nu sover lilleman, och strax efter fyra ska vi åka till hans farmor & farfar som bjuder oss på räkmackor :) MUMS

Tog inga bilder idag från Sidsjön ville bara gå en runda för känna mig rätt duktig iaf haha :) Tänkte göra samma sak imorgon om värdet tillåter. Men tar med en STOR vattenflaska då..

Hela skogen är full av vitsippor det är så himla vackert just nu, och björkarna har börja slå ut :) Äntligen är verkligen verkligen våren här. Gräsmattorna har börja bli riktigt gröna.

SNART SOMMAR ! :D

Bilder från hela maj

Lite blandade bilder ifrån 1-12 maj. :) Lite hemifrån, några från Sticksjön, Sidsjön, Ortviken & utanför här i lekparken :) tror det var allt =)

Och för er som tänker herregud en SVAN!!! HEHE. Svanen är jätte snäll och gjorde inte ett väsen utan åt bara bröd snällt när vi matade både ankor och svanen :)

Imorgon om vädret tillåter ska vi gå ett varv eller två runt Sidsjön och ta med lite bröd till fåglarna :) Tommy är ledig, enda dagen han är ledig denna vecka. Så då ska vi försöka hitta på något.

Idag har jag varit med Maria i lekparken. Och hon tog ut småttingarna, de är så himla söta. Men Jonathan var INTE snäll med Leo. Drog han i örat så han skrek, lilla stackare :( Men det var ju bara för han gillade vovvarna så mycket.










































Hehe kan lova att köket var ganska blött efteråt ;) Men så länge han har skoj har jag inget emot att torka upp vatten från golvet :) Allt för min lille gosse ♥


Min ögonsten <3