Lite shoppat till lördagen :)

Idag har jag och Madde varit en stund på stan och handlat lite saker för helgen och så. Nu sitter jag och väntar på att Tommy ska komma hem så vi kan fundera vad vi ska äta plus kanske gå ner på djurmagasinet och handla fiskmat eftersom den är helt slut. Vi har även pratat om att utöka till en fisksort till, frågan är bara vilken, funderar på zebrafiskar...vi ser ju :)

Sen blir det och tvätta och städa här hemma, och handla från bolaget imorgon, frågan är bara vad man kan handla??

Ha en bra kväll!




Min klänning som jag tänkte ha på mig på lördag när vi ska ut.


hehe ett halsband som jag köpte här omdagen, passande till Halloween


Lite smink. Sedan köpte jag ett par svarta leggings skit snygga kände att det är inget att ta någon bild på.

Sen har jag även köpt från tradera i veckan dessa, som jag hoppas sååå kommer imorgon eftersom jag blev lovad det!

  

Sedan har jag även köpt fröer till ett underbart vackert träd som jag ska försöka få gro och ska växa sig stor tillsammans med Jonathan. Älskar ju träd och har länge funderat på skaffa mig ett bonsai, men aldrig kommit till skott, så nu har jag köpt mig några fröer och ska göra ett försök att få dem gro...JAG VET det tar många år för träd att växa, men det är ju det som är själva poängen eftersom Jonathan är låångt ifrån stor än :)


Lite blandade bilder

Varken jag eller Tommy är direkt super fina på dessa bilder, men detta är våran vardag och såhär ser vi oftast ut hehe...:) Så nu bjuder vi på dem ändå. För bilderna på Jonathan är alltid vackra :D
   

   

   

   
Pappa busar med lilleman =) ♥

Kört idag :)

Nu har jag sammanlagt tagit 4 körlektioner denna vecka, och det känns toppen. Har en jättebra bilskolärare som också dessutom äger M i stan (allstå bilskolan) hur kul som helst att köra med honom. Fortsätter det såhär klarar jag lätt körkortet :) Ja vi har ju teorin då också, men brukar ha lätt att lära in, hoppas det gäller även denna gång. Nu ska jag inte köra förns nästa måndag, och då skulle vi öva en massa saker eftersom min bilkörning var han riktigt nöjd med, det fick komma eftersom nu skulle jag få lära mig allt annat =)


Jonathans vinterkläder - Och Riga kryssning

Varit iväg en stund på Birsta under dagen och shoppat lite åt Jonathan. Han har redan kläder, men när man hittar några små saker som man tycker är sådär extra fint kliar det för mycket i fingrarna för låta bli ;) hihi

Sedan hade resia ett super erbjudande på kryssningar. 150 kr per hytt 3 dagars kryssning till Riga, så vi slog till och åker 1 december, kommer bli så mysigt. Och tydligen börjar en jätte stor julmarknad just dagen innan vi är i Riga, så vi får gå på det också :) Självklart går ju resan på mer än 150 kr, eftersom man äter ju och ska ta sig dit och så, meeen jag tycker 150 kr för själva resan är ju toppen :) Så jag klagar då ej. Nu har man något att se framemot :)


En rullande låda med en glad liten gubbe fram :) hehe så gullig och perfekt för Jonathans alla saker som man har framme på dagarna och vill ha bort på kvällarna


En mössa med lilla nalle pooh :) Och lappar så de värmer öronen.


Myströja nu i vinterkylan men än så länge lite stor så kommer bli super nu i vinter.


"party in my crib" haha Tommy som valde denna ;)


En stickad cardigan. :)


Och en snygg skjorta, vilket är det finaste en pojke kan ha :)


Lite små köp :)

Köpt nya gardiner in till vardagsrummet, lite mer höst/vinter nu, 2 svarta krukor med vita växer hehe udda men rätt coolt :) Och sedan köpte jag mini pumpor och la i mitt ljusfat :) Köpte även ett par skor idag, men inte tagit någon bild eftersom kameran dog..

  


  

Vad var det jag sagt!!!

Och min mamma fick ledvärk efter hon tog den, hon är ju tvungen eftersom hon jobbar på infektionen på NUS (umeås sjukhus). Och jag sa att jag ALDRIG skulle ta det där vaccinet frivilligt, och nu har jag själv drabbas av svininfluenan, och jag har inte dött...har ont i kroppen, feber allmänt hängig och dålig...så ni gör ju som ni känner men ingen av oss alla som blivit smittade är dödligt sjuka. Pappa som tillhör en av riskgrupperna blev kraftigt förkyld, Berit som också tillhör riskgrupp nummer 1 känner sig allmänt hängig och dålig...

De som jag tror kan drabba hårt, är våra barn, men de får man ju ändå inte vaccinera så vad gör man då?
Nu är ju vi imuna emot smittan utan att behövt stoppa in något gift i kroppen...Nästan tacksam vi fick detta, så behöver man inte fundera på vaccinera sig eller ej!

SUNDSVALL (ST)
Efter att en man i 50-årsåldern i Ångermanland avlidit tolv timmar efter att ha fått vaccin mot svininfluensan ska dödsfallet utredas.
Det kan röra sig om en biverkning av vaccinet.


– Vi vet inte, men det är under utredning. Alla misstänkta läkemedelsbiverkningar av allvarlig art ska anmälas. Och är det ett dödsfall i anslutning till att man fått ett läkemedel så är detta självklart, säger Hans Boman, smittskyddsläkare i Västernorrland.

Mannen vaccinerades förra fredagen och insjuknade sedan hastigt. Han ska ha lidit av allvarliga grundsjukdomar. Vilka vill inte Hans Boman kommentera.

Lättare biverkningar som febertoppar och liknande i samband med vaccinationerna har rapporterats in länet. Några bekräftade allvarligare biverkningar är däremot inte kända sedan tidigare, enligt Hans Boman.

Finns det anledning att vara orolig?

– Det tycker jag inte. Det är trots allt flera hundratusen som är vaccinerade i landet och rent slumpmässigt är det så att det inträffar plötsliga dödsfall. Det vore nästan konstigt om det inte skulle inträffa i anslutning till en sådan här vaccination, säger han.

Det blir nu en uppgift för Markus Kallioinen, chefsläkare inom primärvården, att in den dokumentation som finns kring fallet.

– Jag ska ta fram journaler och biverkningsrapport. Sedan ska han obduceras. Materialet kommer att skickas till Socialstyrelsen, säger Markus Kallioinen.

På onsdag beräknas vaccinationerna återupptas i Västernorrland igen.


♥ Saknar dig min älskade son ♥

Mamma & Pappa saknar dig gubben, men vi vet att du har det bra hos farmor & farfar och inte blir smittade av oss. Vilket vi anser är mera viktigt just nu är något annat. Men vi saknar dig så jag hoppas vi får bli friska så du får komma hem till oss. Puss o kram min älskade lilla gosse, hoppas du drömmer sött.


Massor med bilder

  
    
   
 

Jonathan lägger sig på sidan :)
 



  
   
   
   
   
   
   
  
 

Hehe ja det var liiite bilder som jag ville dela med mig till er :)


Dopet

   

   
   
   
 
     
   

Vem är på besök?

Nu har både jag och Tommy märkt senaste dagarna att vi är inte ensamma här hemma. Lampor har flimrat utan att andra saker har stängts av. Fotsteg har hörts vid Jonathans säng, känner en närvaro i närheten av Jonathan på nätterna och även ibland på dagarna. Och nu ikväll börja hans sängmobil att spela helt utan att någon ens var i rummet i nästan 1 min tid, och det har aldrig hänt innan...

Här om natten vakna jag av att jonathan låg och prata log och skratta i sängen alldeles ensam i mörkret, så jag sätter mig upp för kolla. Och känner helt klart att vi är inte ensamma i rummet, och jonathan ligger och kollar rakt nedanför sängen och har verkligen fixerat blicken på något som jag då inte kan se. Jag lägger mig ner för somna om, och jonathan blir tyst och somna 2-3 min senare.

Och nu idag kände jag röklukt när jag satt med Jonathan på golvet (vilket jag ofta gör) och jag tänkte "vafan är det nu då.." så jag går runt och luktar och kollar överallt, men hittar ingen röklukt någon annanstans. Går tillbaka till jonathan och känner samma starka lukt omkring honom, då slår det mig vart jag känner igen lukten ifrån MIN mormor. Hemma hos henne luktade alltid rök eftersom hon rökte inne, och jag har undrat i år varför jag känner röklukt och jag kan inte komma på en mer natuligare förklaring. Tack mormor att du finns vid Jonathans sida.

Men jag tror inte det är min mormor som besöker honom om nätterna, det är någon annan....

Ingen behöver tro oss, men vi märker iaf att vi inte är ensamma längre. Men inget elakt på något sätt, nån som vill Jonathan väl, eftersom det är hela tiden vid honom. Och min mormor har funnits med mig sedan dagen hon dog ungefär, det behöver ingen hellre tro på, jag bara vet att det är hon. När jag var gravid och behövde törst kom hon några nätter och ströck mig på kinden och fick mig må så mycket bättre. Så klart hon är med i min sons liv, eftersom jag vet hur mycket hon älskade mig. och jag önska så du hade fått träffa Jonathan mormor, men jag tror som sagt du redan gör det på ditt sätt, men jag hade viljat visa dig honom..:(

Våran skatt 12 veckor gammal

Måste bjuda er på en härlig bild av våran son :)
Som idag är 12 veckor gammal. Älskar dig så mycket min lilla jonis, dagen då du föddes började våra liv. Tack för att du finns och förgyller varje dag med din glädje och charm ♥


Och dop bilderna finns i inlägget längre ner, kommer även lägga in fler när jag fått bilderna av Johanna.


Jonathans dop

Här är några av alla bilder som blev tagna idag med min kamera. Har fixat till alla dessa, med ljus och färger. Kommer lägga upp fler bara jag får kortena från Johanna. :) Sen orkar jag inte pyssla med bilderna mer just nu heller. Men det vart iaf ett väldigt lyckat dop. :)

vart kommer ljuset ifrån?? Vad är detta?
Vi som var där kan svära på att det finns inget fönster där prästen står. Och jag har inte gjort något med denna bild, om ni kollar nedanför så är det ungefär i samma ögonblick som detta kort är taget...
Och om ni kollar så ger ljuset ingen skugga eller ljus, det bara finns och lyser ovanför och runt Jonathan, men inte på prästen. Ni får alla ha eran egen tolkning på denna bild, jag har min och jag vet många känner som jag. Han vart verkligen välsignad idag av en högre makt. Detta kort Johanna är mer värd än alla kort som någonsin kommer finnas på Jonathan, det är den vackraste bild jag sett. Jag tackar dig från botten av mitt hjärta att du fångat ett så vackert ögonblick. Och detta har bara förstärkt min tro, tack för det...

Kommer förstora detta kort och rama in i en svart ram som han ska få ha ovanför hans säng..


Prästen visar upp Jonathan inför församlingen


-II-



Madde & Amanda, Tommy Cattis och Jonathan, Farbror Fredrik (gudfar) och Maria (gudmor) & Vincent



Den lilla familjen











Farmor & Farfar och Tommy & Jonathan




Min älskade mor med min älskade lilla son ♥


-II-



Farfar Matti med guldklimpen i famnen



Farmor & lilla jag


Min älskade pojkar :)

Imorgon är det Jonathans dop, han kommer bli så himla fin i sin vackra dopklänning. Mammas älskade lilla gosse. Fyfan så mycket jag älskar dig! ♥

Kommer säkerligen upp massor med kort imorgon eller på söndag, Madde ska få låna min systemkamera imorgon också så blir det massor av bilder sedan från fikat också så inte bara från dopet. Ska komma ihåg att ta massor av bilder på min älskade farmor, man fick sig en tankeställare att de lever ju faktiskt inte för alltid. :(

Nä nu ska jag gå och lägga mig, har just gjort 5 blomm uppsättningar, med höstens färger. Sen imorgon ska jag duka och fixa klart allt en stund innan dopet på kyrkan här i Skönsberg. Uppdaterar mer imorgon om jag hinner.

Just det hittat en super snygg rosa klänning på Cubus som jag bara ska HA :P Men anser inte jag har råd med 300 kr just nu, får bli sen.








HAHAHA fyfan va bra!!


Kasta eller inte?

Jag har rensat lite bland mina örhängen, jag älskar ju örhängen, alltid gjort kommer nog alltid göra så det blir ju en del stycken med åren. Och ja många försvinner ju när man festat och så, men jag är av någon konstig anledning extremt försiktig med mina smycken på fyllan..

Så ska jag kasta eller inte, och om inte kasta vad gör man med sakerna?

Funkar dessa eller ska jag kasta eller ge bort till nåt ställe??






Små shoppat

Idag har Tommy varit hemma på förmiddagen eftersom han börjar nu vid fem, så då blir vi ensam igen. Men imorgon är han ledig hela dagem så då får jag fixa smörgåstårtan och plocka löv och sånt där till dopet :)

Varit iväg till Birsta en stund idag, skulle ha en sittdyna åt Jonathans stol..ska ju ha den för träna Jonathans nacke eftersom han inte är stormförtjust i att vara på mage hehe..Sen följde lite annat med hem också.

Just det lillgossen har börja ta fast i saker, ser sååå sött ut. :) Idag när jag vakna och kolla ner i sängen låg han och höll fast hans filt och myste med det.


Han har fått en jätte lång grön krokodil, den är så gullig, så den håller honom sällskap i sängen. Plus en snuttits med en kanin på.
   


 Hehe köpt detta åt mig ;) hahaha eller inte ;)



Lite blandade bitringar


Nagelvård


Örhängen åt mig =) Och nej jag har inte kastat ut en massa pengar på 5 par örhängen, de gick på 25 kr styck :)
   



Ha en bra dag!


Haha den lilla gossen i den stora stolen ;)

Hehe fick lusten att ta upp matstolen ifrån källaren, tänkte spelar ju ingen roll om den står härinne eller därnere onödigt att den står där och börjar lukta källare, kan stå inne på hans rum så länge. Han fick även provsitta den och det gick bra tänkte han kunde få träna nacken lite eftersom han VÄGRAR ligga på mage, skriker som en stucken gris så fort han är på mage hehe....Inte lätt säg. Men jag tvingar han några gånger om dagen i några min men sen får man ett helvete han kan bli arg i 1 timma haha..

Nu ska vi äta något för Tommy kom just hem, se efterlyst och någon film eftersom imorgon jobbar Tommy kväll så det behöver inte bli supertidig kväll. Jonathan är vaken än också, men han ser vääldigt trött ut så lite mat i kistan så sover han nog gott i många timmar.

Natt!


Tittar på pappa som står på andra sidan ;)


Fånga ett halvt leende :)



Haha han kan faktiskt vrida huvudet åt andra hållet bara han själv vill ;)


Och en vääldigt trött sötpojke


Natti natt

Hehe minuterna innan lilla gossen somna, syns ju hur trött lillen är, så nu säger vi good natt och sov gott!


En härlig höstdag

Idag har jag och Jonathan varit med Madde & Amanda. Varit ute i ett underbart höstväder, och tagit massor med kort på oss och Amanda som Madde bad mig om i fredags. Blev jätte härliga bilder på lillagumman, och Jonathan han sov så han får vara med en annan gång. :)

Nu har jag fixat några av alla ca 600 bilder i photoshop, ska dela med mig av några, plus några andra bilder jag tog igår på en trött pappa och en pigg son.

Nu ska jag snart sätta mig och se tv, sen ska jag nörda ett rollspel som jag har på datorn.

byee


 






Amanda

















Har tagit MÅNGA fler men dessa har jag lekt lite med i photoshop därför visar jag dem, hehe Madde lär väl lägga upp alla 600 på sin blogg så titta där för fler ;)


Bilder

Här bjuder jag på lite mera bilder av Jonathan, dessa tog jag nu idag. :) Har är så söt min lilla älskling! Mammas hjärta ♥

Nu ligger han och tar en powernap, sen ska vi ta en sväng med vagnen ut och plocka lite rönnbär och olika vackra höstlöv som jag ska torka så jag kan använda dem som bordsdeoration på dopet :) Sussi kommer förbi en stund också och hämtar gosse är det tänkt, men jag vet inte tror jag tar det jag skulle göra på stan en annan dag vill ha mini hemma. Migränen har ändå blivit bättre och mår inte lika illa längre.


   





   

   



   


Världens värsta migrän :(

Nu vet jag varför jag spydde i natt, jag vakna med världens värsta migrän, känns som jag ser dubbelt. Fyfan så dåligt jag mår. Och Jonathan skriker och har sig, bara han pratar så känns det som huvudet ska sprängas :( uuuuuh och mår så sjukt jävla illa....jag hatar ha migrän fyfan!

Annars idag ska jag försöka hinna gå till tvättsugan och kolla om tider så jag kan tvätta sängkläder, sen ska jag tvätta här hemma också massor av våra och Jonathans kläder som hunnit bli försmå så jag kan lägga undan dem. Nä nu ska jag gå och ta hand om mitt skrikhalsbarn, för just nu känns det verkligen pest att ha hand om en liten bebis när det enda jag vill är dra en stor svart säck över skallen och gräva ner mig i ett djupt hål...Ajjj säger jag bara :(

Söndag

Nu har jag inte lagt in bilder på Jonathan på ett tag så kanske ska ta och göra det nu :)

    


   



   



  



Detta är bilderna jag har på gamla datorn har massor på bärbara men den har inget internet så det är svårare lägga in bilder då ;)




Lördag

Idag har jag bara legat i soffan och sett på tv och myst med mina två älsklingar, vet inte vad jag skulle göra utan er, älskar er så jävla mycket. Och nu så ska vi sätta oss och se tv äta o dricka något gott och bara njuta av varandras sällskap. Så jag hoppas ni får en bra lördags kväll!

Och sen måste jag också säga att jag verkligen beklagar sorgen för Berit (tommys mormor) som gick bort i natt, vila i frid Berit du är på ett bättre ställe nu utan smärta och lidande.


:(

Ibland fatttar jag inte varför jag jämt för skiten för allt. JAG HADE FÖR FAN INTE ENS SAGT ÅT ELLER GJORT NÅGOT! Så jävla less på att alltid få skiten, så jälva ledsen och förstörd, tack maria att du finns.....jag har gråtit i timmar...vad hade jag gjort dig för att du inte ens ville säga hejdå? Det var inte jag som ens sa något om Eva, jag sa ju inte ens något varför får jag skiten då?! Så jävla ledsen så jag orkar fan inte mera....så jävla förbannat ont det gör att hela tiden måste vara den som gör fel även fast jag inte gjort det!!! FAN!

jag hörde ju till och med om toan, jag sa ju inget allt blev så fel...VARFÖR ska jag få för det???????!!! Fattar inte....Borde fan sätta ett skott i skallen på mig själv så slipper alla mig...skulle vara bättre så...

Då var man festklar :)

Nu ska jag äta middag och öppna en kall Smirnoff ice :) Och jag hoppas alla får en jätte mysig kväll, för det ska då jag ha :) Och såhär ser jag ut nu ikväll :)


 

Då var man vaken

Japp då var det fredag, fan va skönt, hehe inte för man jobbar hehe men iaf. Nu är Tommy också ledig tills på söndag och det är verkligen skönt att få ha honom hemma ibland.

Ikvälls så blir det dricka med Maria, Madde och Timmy ja självklart Tommy också =) Ska bli så kul, känns som det är på tiden man får ha lite skoj. Frågan är bara vad man ska sätta på kroppen???!

Nä nu ska jag söka lite mera efter ett linne som jag inte fattar vart det tagit vägen, kläder kan väl inte bara gå upp i rök??? Sen skulle jag vilja ha ett par jeansleggings men vet inte om jag orkar ner på stan??

Ha en härlig fredag!

Då var det fredag! :D

Hehe japp klockan är närmare två på natten och jag kom nyss hem från Maria, hehe har suttit och studerat kläder på internet, det är som världens värsta drog ;) Så nu önskar jag dig lycka till Maria att du vinner en massa fina kläder från tradera :)

Och jag fick hem mina Ellos kläder idag, 3 plagg var det 2 satt hur bra som helst, men den 3.de var verkligen förliten i brösten så jag fråga Maria om hon ville testa det, och vi gjorde ett byte, hon hade ett linne som var förstort och jag ett som var förlitet. :) hehe

Imorgon blir det party, ska dricka vin och någon god cider, blir att vara hemma hos Maria & Timmy, säkerligen äta en middag innan också tillsammans. Mysigt värre, och lillgossen ska vara hos sin farmor o farfar. Men jag kommer ha klädångest imorgon när jag ska veta vad jag ska ha på mig, och vill ju ha på mig nåt som jag inte ser ut som en stoppad krov *skrattar* Ska visa kort på kläderna som jag köpt senare :) Ska även se vad jag har här hemma, söker ett rött linne som jag fattar inte vart det är???! någon som vet ;P

Ha en bra natt hehehe :P GOD NATT!

Torsdag

I natt har inte varit en bra natt, gossen vakna första gången vid 24?? Hallååå vad är detta, sedan någon gång vid fyra tiden, men hela gårdagen vart fel så jag tror mycket beror på det. Bara hålla tummarna på en bättre natt..

Ska om en stund iväg till Madde men ska försöka få gossen sova 1 timma innan så han är pigg en stund iaf. Ska ladda kameran nu medans jag fortfarande kommer ihåg det hehe...lär väl glömma den bara för det.

Och så vill jag verkligen ägna en tanke åt Berit (Tommys & Maddes mormor) att du klarar dig en stund till så du för glädjen att uppleva både Amanda, Jonathan (hennes barnbarnsbarn) och Melwin hennes son son. Du är en sådan fin människa, jag hoppas verkligen vi får ha dig kvar ett bra tag till. Kämpa på Berit.

På fredag blir nog att festa till det lite, Sussi & Matti ska ha sitt barnbarn över natten. Sist gick det hur bra som helst så jag är inte det minsta oroad. Hehe fast hoppas han är "snällare" än i natt då för deras skull ;) Ska träffa Maria & Timmy sitta här och dricka lite sedan gå ut är det tänkt, blir säkerligen trevligt. Var ju ett bra tag sedan jag och Maria drack, och sist var jag ju gravid (utan veta det) så det är ett tag sen...

Nä han verkar inte vilja sova han ligger bara och skriker...blir lite less nu faktiskt eftersom det skulle vara så bra om han sov en stund nu på förmiddagen så han orkar vara vaken till 14 iaf! Men det kommer nog inte funka idag heller...ja som sagt barn styr ens liv, men jag älskar vara mamma för det, känner mig bara lite låst ibland...

Ha en bra Torsdag

Onsdag

Jag minns vad man tänkte förr varje onsdag, ooh nu är det lill-lördag, hehe undra om man någonsin kommer gå ut på en onsdag igen. Ibland slår det mig så olikt hela ens liv har blivit sedan jag först vart gravid och sedan fick en son. Visst man var inställd på att livet skulle aldrig bli detsamma, men jag tror ändå man inte riktigt förstår hur olikt det skulle bli. Slog mig liksom idag hur låst man är, mini sover ju mellan 13-16 ungefär och då är man ju ganska strandad om man nu inte ska upp honom och hålla på. Vilket inte är den bästa ideén om man vill ha ett glatt barn hehe..Nä det är sjukt när man tänker på hur ens liv var innan man fick barn/ var gravid. Va fan gjorde jag om dagarna? Hehe....udda. Nu går ju hela dagarna till att roa gossen, för han sover inte mycket längre, satt nyss och sjöng "ute på våran gård" hehe och han små skratta och log, så himla sött. Man har verkligen fått en helt annan förståelse för livet, och jag tänker verkligen - vad gjorde jag innan Jonathan?

Jag är så tacksam för min underbara son, och jag älskar honom mer än jag någonsin kan beskriva, och kärleken bara växer dag för dag. Tänk han är redan över 10 veckor gammal, tycker nyss det kändes som man låg på förlossningen och kämpa som ett djur på att få ut honom. Har till och med börja glömma hur det är att vara gravid, något som jag ändå var så länge...Nä som sagt livet har fått en annan mening, eller rättare sagt livet har fått en mening. Jonathan är mitt liv, han är min glädje och ger mig verkligen viljan att finnas där för honom var eviga dag. Och hur jobbig än min graviditet var och förlossning så går det inte en dag inte ens en sekund då jag ångrar min son. Jag älskar honom så jävla mycket, som sagt han är mitt liv. Tack att du finns min älskade prins.

Mamma kommer alltid att älska dig


Du är mitt allt
Du är mitt liv
Du är mitt kött och blod

Min kärlek
Min glädje och lycka
Du är mitt barn


Faktiskt nöjd

Jo men det är sant, helt otroligt men sant jag är faktiskt nöjd med håret, hör och häpna. Jag är förvånad själv måste jag ändå säga, brukar verkligen hata klippa håret eftersom jag älskar ha långt hår, och självklart kommer jag spara ut det nu igen. Men så länge är jag faktiskt nöjd med att håret ser ut som det gör :)


 




Nu ska jag ta upp lillgossen som är på super dåligt humör vilken jävla dag! Sen ska jag ta bussen ner till stan byta till Haga bussen och åka upp en stund till Madde & Amanda. Jag brukar oftast gå men jag har så förbannat ont i knät sedan jag la golvet hemma hos mamma och pappa så jag kan inte gå längre sträckor just nu. Och jag håller verkligen tummarna på att smärtan ger sig snart, jobbigt att ha såhär!...

Och inte har det då kommit någon snö än heller, fast jag klagar inte har gärna soligt och fint ett tag till :)
Ha en bra dag, och ikväll blir det att plugga teori för brinnkära livet!! Vägrar kugga!

snacka om uppbokad!

Ja nu har jag bokat massor av körlektioner på körskolan och har uppkörning den 25 novmeber, så det är bara hålla tummarna nu att jag har tungan rätt i mun och får körkortet innan november är slut :)

Börjar med första lektionen den 26/10 då en dubbel lektion. 
Snacka om uppbokad eller vad säger ni ;)

13.05 måndag 26/10
risklektion 16.00 -
13.05 onsdag 28/10
13.05 måndag 2/11
14.35 torsdag 5/11
13.05 tisdag 10/11
13.05 torsdag 12/11
13.05 måndag 16/11
13.05 tisdag 17/11
06.55 onsdag 18/11 halkbana
13.05 torsdag 19/11
13.05 måndag 23/11
8.30 tisdag - teoriprov
13.45 onsdag - uppkörning  25/11

Nä nu skriker Jonathan värre än någonsin känns det som, han uppskattade INTE att mamma satt i telefonen i 30 min. hehehe


Tisdag

Men usch och blä, det regnar och blåser något extremt ute det bara ljuder i fönsterna...nu är det verkligen höst! Och jag hörde att imorgon kan vi vänta oss snö, och att västerbotten och norrbotten kunde få upp till 25 cm snö...men uuuha, tur man är i Sundsvall igen *ler*

Så vad har jag gjort senaste tiden då? Jo jag har varit uppe hos mina föräldrar och hjälpt till lägga golv och tapetsera och målat. Blev hur bra som helst. Tyvärr hann de inte fixa lister och sånt innan jag åkte så man såg ingen helhet, men det såg bra ut iaf :)

Idag har jag klippt och färgat håret, och jag blev riktigt nöjd. Även fast att jag tycker det är kort, men jag var ju tvungen ta av längden så håret ser friskt ut, det växer ju ut igen som tur är. Frisören ville ta mera men jag sa "Rom byggdes inte på 1 dag" hahaha vad jag menar var INTE IDAG! Och för er som inte vet så hade jag håret till midjan så detta känns KORT ;)


 


 



 Sen nu ikväll har jag inte haft mycket för mig, suttit lite vid datorn och spelat Fallout 3, natta gossen som var lite svår att söva eftersom han ville bara ligga vaken och le och titta på sin sängmobil som snurra haha....

Och nu ska jag sätta mig och se tv om en liten stund, kanske surfa runt lite om jag inte blir alltför trött. Orkar inte lägga in några bilder idag men bilder det har jag tagit, så det får jag göra imorgon. Och imorgon har jag då inget planerat, så det blir nog tvätta och städa här hemma. Tvätta behövs verkligen, shit så mycket tvätt man får när man har småbarn.

Just det mjukisbyxorna kom idag, och de ser inte ens använda ut. Man blir så nöjd, jag tycker det är så onödigt att kasta ut en massa pengar på sånt som han kommer använda 1-2 månader eftersom han växer ju så det knakar. Han kan redan ha 68 i kläder, och när vi vägde han sist för ca 1½ vecka sen vägde han över 7 kg! hehe. Men han är ju rätt lång också så 7 kg gör sig perfekt på hans längd :) Man gulliga lilla son. Försökte även kamma håret på honom igår, men icke det stod upp iaf...hehe så det får vara hans stil tills det lägger sig av sig själv :)

Sen har jag även köpt gardiner in till Jonathans rum, så snart är det dags för lillgossen att få ett eget rum :)


 


 
Här är receptet Johanna Wiström

Du behöver
1 falukorvsring
2 gul lök
krossade tomater
ost (mycket om man gillar ost ;)
1-2 gröna äpplen
skivade tomater (om man vill)
smör
salt
peppar
paprika pulver

Du skär korven i snitt nästan igenom i lagom tjocka skivor, sedan hyvlar du en god ost bit och stoppar ner i snitten, och tillsätter en skiva tomat. Så gör du i varje snitt. Sedan tillsätter du riktigt smör, några klickar och lägger i botten, river äpplet och lägger på botten av ungsformen, hackar lökarna i lagom stora bitar och lägger även detta på botten.

Du tar krossade tomaterna och häller över korven och lite i botten, du saltar o peppar och stillsätter paprika pulver om du gillar paprika smak :)

In i ugnen ungefär 30-40 på 225 graders värme :)

Och detta kan man äta tillsammans med blommkålsmos som är jätte gott även fast man inte tror det ;) Eller bara en härlig sallad :)

Smaklig måltid :D

Fredag

Då är ännu en vecka snart slut, hjälp vad dagarna bara flyger iväg. Tommy kom upp igår igen, och vi ska ha en mysig helg häruppe hos mina föräldrar och fira Tommys födelsedag, han fyller faktiskt 25 år :) Sen lägga klart sista delen av hallen. Ska nog ta en sväng upp till Varuhuset i Ånäset också se om man hittar nåt till gubben och sen ska Tommy kolla efter ett par arbetsbyxor var det tänkt.

Sen hitta jag ett snygga jeansleggings som jag tycker kan vara något, vi ser väl när de kommer om det är något att hänga i julgranen. jag älskar ju jeans som är slitna och dessa ser ut att vara det så kanske, vi ser väl när de kommer :)

 

 

Kommer även lägga in bilder på Jonathan under dagen, men just nu sover lillen så då vill jag inte ta en massa kort så han vaknar. Men senare ska jag ta lite bilder :)