Måndag & 750 kr rikare

Ännu en natt då gossen sover som en liten ängel, snacka om bortskämda man blir. I natt sov han 13 timmar i sträck men ville inte somna om, men det gör inget om man fick sova tills åtta. Vaknades faktiskt inte av honom utan av att telefonen ringde..

Idag ska vi ut på Birsta en sväng och kolla efter lite saker till jonathans rum, bland annat en taklampa och någon hylla så vi kan ställa upp sakerna han fick på dopet, plus böckerna som vi har här hemma.

Och så blev vi 750 kr rikare, eftersom Tommy vann när han spelade på en match nu i helgen. Och nu vid jultider så klagar man ju inte på det extra :)

Imorgon har jag uppkörning, och JA jag är sjukt nervös...men det är bara ta dagen för vad den blir. Jag hoppas jag har nerverna i styr, de som kan köra det för mig. Annars vet jag redan att jag kör bil bra, men pressen från att måste vara perfekt kan ju gå som den går....Äsch vi ser imorgon inget jag ska grubbla på.

Nu ska jag kliva upp och börja även denna dag, ha en bra dag! // Catarina


Julklapp åt Jonathan

Denna nattlampa ska Jonathan få i julklapp av mig, tycker den verkar rätt cool. Får väl se när den kommer hem om det är något att ha :)

 


Söndag - 1 advent

Ja nu är det inte länge kvar innan det är jul, och inte länge kvar heller innan det är ett nytt år. Måste verkligen säga att 2009 har gått sjukt fort. Och 2 dagar efter julafton blir Jonathan 5 månader, och framtill jul går det alltid fort...

På tisdag har jag uppkörning om nu inget annat skulle komma iväg igen :/ Jag hoppas jag klara det. Sen får vi se när teorin bli..

Idag har jag o Jonathan bara myst inne och tagit det lugnt, han sover redan. Mammas trötta lilla gosse.




   

     

Nyvaken mamma o nyvaken son ♥


Jonathan fick smaka - pasta o kyckling

Detta gick ner hur bra som helst, detta måste tydligen smakat bra. :) Inge palsternacka som han bara hatar ;) Nu ska han snart få sin middag (ersättning) så blir han nog nöjd igen. Och snart kommer Tommy hem till oss, och då ska vi äta middag. Har tagit fram köttfärs så det blir något med. Kanske taccos :)

   


Busar massor i gymmet =)
 

Lite jul

Gjort i ordning ett ljusfat, vad tycks?



 






Våra kära fiskar

Sen var vi för några dagar sen ner på stan och köpte ett par fiskar, fick med oss hem 5 Praktbarber 2 pojkar o 3 flickor. De ser nästan ut som guldbarb, men dessa är liite ljusare och mera glitter på dem eller vad man ska säga. Sedan 6 stycken zebrafiskar, och 3 stycken små fiskar som jag inte kan namnet på men de ser ut som små små öringar så himla söta. Håller även koll varje dag efter ett större akvarium, vi vill ha mellan 300-600 liter så vi kan skapa ett malavis hav ;)

  

 


Bilder

Idag ska jag och Jonathan ner på stan en sväng, ska se om jag hittar något fint på interflora har ju en present check på 100 kr därifrån som kanske är på tiden att jag använder. Sen blir det nog en sväng till körskolan också så jag kan plugga lite teori, och Jonathan kan charma alla som är där ;) hihi

Och i helgen jobbar Tommy, så då har jag en massa tid att bara sitta och plugga så jag inte åker dit på teorin igen...Och just nu sitter gossen i sin babysitter och leker som bara den med leksakerna som hänger ner...slår och sparkar som bara den ;) Sååå sött


La ju inte in några bilder igår så tig ett par stycken idag så ni kunde få se våran fina gosse som nu är 4 månader & 1 dag gammal. Shit vad tiden går fort. Det är så underbart att se honom växa och utvecklas mer och mer för varje dag som går. Det är verkligen lyckan i mitt liv.





   

 




Ps// Jag ska försöka börja uppdatera oftare, har bara väldigt mycket för mig just nu med körningen och pluggningen, men förhoppningsviss har jag mitt körkort snart :)


4 månader idag

idag är våran älskade son Jonathan 4 månader gammal, i natt klockan 23.40 för fyra månaders sen föddes våran underbara son efter en 36 timmars lång och smärtsam förlossning. Han är verkligen lyckan i mitt liv, jag älskar dig Jonathan så fruktanvärst mycket, tack för att du förgyller vårat liv.

Tyvärr har jag inte tagit några bilder senaste dagarna eftersom jag har inte laddat kameran. Men ska ta bilder imorgon på gossen för nu är den full laddad igen.

Sen gick inte teoriprovet som jag hade hoppas i tisdags, fick 51 poäng och 52 är godkänt så blev något less om jag säger så. Sen skulle jag ha haft uppkörning igår onsdag men gubben från vägverket var sjuk....Så nu har jag uppkörning på tisdag den 1 december på förmiddagen :)

Idag har vi varit på stan en sväng, handlat lite julklappar och kläder åt Jonathan, handla även 2 nagellack och en röd längre tröja från Cubus åt mig själv. Sen har vi även köpt Amandas julklappar, och jag vet en som kommer vara glad när hon öppnar, och då menar jag inte Amanda HAHAHA ;)

Sen har jag o Tommy fixat lite julsaker här hemma, ska göra mera men måste köpa lite, men nu är iaf det jul i fönsterna :)

 
Haha datorn har även blivit julad ;)


nu är det nära

13.05 måndag 26/10
risklektion 16.00 -
13.05 onsdag 28/10
13.05 måndag 2/11
14.35 torsdag 5/11
13.05 tisdag 10/11
13.05 torsdag 12/11
13.05 måndag 16/11
13.05 tisdag 17/11
06.55 onsdag 18/11 halkbana
13.05 torsdag 19/11

13.05 måndag 23/11
8.30 tisdag - teoriprov
13.45 onsdag - uppkörning  25/11

MEN SNÄLLA??!

Nu har det fan gått för långt...:P Hur fasen kunde denna jäkla kisse bli så poppis?? hahaha


Ny bilstol

Nu har Jonathan fått en ny bilstol av sin mormor & morfar. Han satt ihop som en liten krov i den andra, och bältet fick jag kääämpa för att knäppa. Kommer använda den gamla nu innan jag kör själv, men känns så härligt att ha en riktig som jag vet han sitter säkert i. Och denna kommer han kunna ha i många år framöver. Denna stol kan man ha från 4 månader eller 9 kg, men vi testa ut den så den inte skulle bli förstor och det var den inte. Passa alldeles utmärkt på minsta nivån :) Han såg så nöjd ut när han åkte i den nu idag och slapp sitta ihop som i ett knivställ.

Den var på kampanjepris nu i dagarna så idag gick den på 2900 kr annars går den på närmare 3600 kr :)

Sen har Jonathan fått 3 bodys av sin mormor :)

Jag har varit på bilskolan idag och igår, har halkbana imorgon, ska vara nere på körskolan klockan 7.00 BLÄÄÄÄÄ vilka går upp då ;) haha. Nä men tydligen skulle jag köra, så det blir ännu mera motorväg Neeeej!

Nu ska jag bada Jonathan, och sedan börja flytta över sängen till hans rum, mamma ska hjälpa mig göra klart hans rum. :)

ha en bra kväll!



   

   


8 november



   

   

Hehe, fåå gånger han är nöjd att ligga på magen, så jag passa på att ta kort den liiiiilla stund han var nöjd ;)

   

  


Halloweenfest

Vi hade en jätte trevlig kväll, med massor av dans, sång och PARTYYYYYY :) Tog mig ca 1 timma ladda upp dessa bilder eftersom jag sitter på så fruktansvärt dåligt internet just nu, men nu har jag laddat upp dem iaf ;)