Fredag

Då är ännu en vecka snart slut, hjälp vad dagarna bara flyger iväg. Tommy kom upp igår igen, och vi ska ha en mysig helg häruppe hos mina föräldrar och fira Tommys födelsedag, han fyller faktiskt 25 år :) Sen lägga klart sista delen av hallen. Ska nog ta en sväng upp till Varuhuset i Ånäset också se om man hittar nåt till gubben och sen ska Tommy kolla efter ett par arbetsbyxor var det tänkt.

Sen hitta jag ett snygga jeansleggings som jag tycker kan vara något, vi ser väl när de kommer om det är något att hänga i julgranen. jag älskar ju jeans som är slitna och dessa ser ut att vara det så kanske, vi ser väl när de kommer :)

 

 

Kommer även lägga in bilder på Jonathan under dagen, men just nu sover lillen så då vill jag inte ta en massa kort så han vaknar. Men senare ska jag ta lite bilder :)


Kommentarer
emma

hoppas du har en bra fredag? /fröken bitterfitta

2009-10-02 15:24:36
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
madde

DU,sånna jenans köpte jag från nått företag på tradera, trodde de var riktiga slitningar men de är det inte, alltså dom är typ glansiga,sen är de lixom tillgjort slitningar,alltså om du förstår hur jag menar.hehe!:D Om det inte är så du vill ha dom!=)

2009-10-02 17:26:40
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
madde

hejsan igen!=) Alltså du jag fönderar fortfarnadse på de där me vällingen,hehe läser överallt men ser ingen som börjat så tidigt som dig! Men lillan sov ju förut hela nätter det gör hon inte längre,kan äta mellan 2-3grr,önska verkligen hon kunde sova längre!, ger du bara välling 1 gång om dagen?

blir han inte hård i magen av det?

2009-10-03 13:53:35
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
madde

jaha! ok, för att inte utesluta amningen, men de är ju inget problem för oss:D Våra dricker ju redan i flaska!:D Gud vill verkligen prova, haha men vet inte om jag vågar!

jasså, men jag åt sempers när jag var liten så nog fanns det!=)

hur äter/sover han på natten då?

2009-10-03 21:07:22
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
madde

ok tack!=) ja rapsolja har ju jag gett lillan hela tiden, tror de va jag som gav dig tipset!=) ok!! Tror jag ska testa! Mamma tyckte jag ochså kunde göra det!=) MEN kollade upp en sak, Nestle har en mild havre gröt och en mild havrevälling, det KONSTIGA är att de är PRECIS samma ingredienser i BÅDA!! Bara att gröten är från 4mån och vällingen från 6mån!! JAG skulle vilja få svar på varför det är så?? det är ju lixom ingen skillnad fasst det är olika åldrar!!hm...

undra om det är för att dom rekomenderar att inte börja me flska före 6mån? för att de kan förstöra ammningen? kan det verkligen vara så?

tycker de har blivit så överreklamerat me de här me amning!!

2009-10-04 12:15:50
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
L

vart hittade du dom jeansleggingsen? :)

2009-10-04 20:46:37
URL: http://lillrauta.blogg.se/
madde

du hjälp mig nu! jag har köpt Nestle godnatt välling! hur ska jag blanda om jag bruka ge lillan 120ml ersättning!(det är 4skopor) kanske 3skopor ersättning och en matsked välling? vad tror du??

2009-10-04 23:53:05
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Alfva (Pebbles82)

Hej!

Hur har det gått med flytten av Jonathan till eget rum? Trvis han? :-)

2009-10-05 22:03:43
URL: http://alfvan.wordpress.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback