Min nya kärlek

Japp det är sant detta är min nya kärlek :D
En underbar liten vitvarg som hoppar omkring och gör marken grön igen...kämpar emot onska och ger alltid en hjälpande hand :) tack för ett underbart spel :)





This is true love *hahaha*

Kommentarer
Söderlund

Succén med diskussionsinlägg fortsätter och idag snackar vi på bloggen om pornografi. Vad tycker du egentligen om ämnet? Är det någonting som du skulle hissa, eller dissa? Nu är det din tur att dela med dig av dina tycken och tankar som ingår i detta ämne. Tack på förhand och jag hoppas att just du vill vara med och diskutera detta ämne med oss andra på bloggen som är bland det absolut snabbast växande ute i vårat avlånga bloggland just nu.

2008-10-06 12:22:44
URL: http://ventux.blogg.se/
Emma

Hej! Såg att du postat ett inlägg där du sa att du gärna ville hjälpa till med att designa bloggar.. och jag vill gärna ha hjälp =) Så om du fortfarande vill/har tid får du gärna höra av dig! (Jag är ny här och totalt lost)

2008-10-07 09:41:52
URL: http://emmaskaos.blogg.se/
Alicia

Hej jag är väldigt ny här på blogg.se och jag förstår inte hur alla kan göra sin blogg så personlig och fin? :) , är det att ni har någon betalningstjänst så ni kan fixa det så eller hur fungerar det? vore väldigt tacksam för hjälp!

2008-10-13 14:59:11
URL: http://aliciascarlini.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback