Såå duktig man är....

Ojoj, vad saker det har hänt här idag, inte varit stilla knappt ens 1 min. Började igår med att golvet i lillhallen blev färdig lagt, och så himla fint (ska ta bilder imorgon). Sedan kände jag NÄÄÄ här ska inte vara vit här ska vara grönt, så jag tog rollern och målade väggarna i en mintgrön färg, fick hjälp av Fredrik senare också. :) Super fint. Sen vart det sätta väven, och det blir jag o Freddan som även gjorde detta. Mamma har tagit hand om lilleman hela dagen eftersom jag har varit RÄTT upptagen. Sätta väven var verkligen ett helvete men nu är det gjort!! Sedan kom pappa hem slipa bort spacklet på väggen där det ska sitta en fondvägg. Och sedan hjälptes vi åt att hänga upp jätte fina silver gråa tapeter, funkar på kolla om den finns i brunt eftersom jag vill fixa vardagsrummet :) Och nu skulle mamma bara städa lite undan, sedan ska jag lägga lite mera golv innan det är sängdags, jag kommer sova som en slagtad gris, så jag hoppas min son låter mig göra det!! ohh

Nog om det, hehe...

Annars har jag hela dagen hört lilleman prata och olika ljud hela tiden, ser små skrattar och pratar lite till. Så mysigt. Har även köpt lite kläder åt honom i storlek 68, han kan inte riktigt ha det än men det är ju nästa storlek och jag har inte alls mycket kläder i den storleken. Men nu har han fått liite :)

Ni får ha en bra kväll!


Som jag visa här omdagen har han fått en overall av min farmor. Men den är storlek 74 så den är stor än, så jag hitta denna på tradera för 10 kr, och denna är i storlek 68 så den funkar super :) Ser ju hel o fin ut.


Byxa och tröja

2 mjukisar i storlek 68

Japp det är samma, men jag har 1 par byxor i storlek 68 tror jag. Iaf mjuka. Har 2 par jeans tror jag.

Och en skjorta och ett par byxor.

Skön morgon

Ja idag fick jag då kliva upp före tuppen kändes det som iaf. Jag har ju fått 1 timmas massage betalad av mamma, och jag vill lova det var så himla skönt, och hon hitta verkligen de punkter som jag har ont på så nu känner jag mig som en ny människa. Tack mamma ♥

Idag ska vi spakla här i hallen, och förhoppningviss hinna börja sätta väv eller fondväggen...men vi ser ju vad vi hinner med. Min bror är just nu här också och mamma ska grädda våfflor åt oss, och JA jag funkar med LCHF, inte den lättaste diet att följa när man inte är hemma. Men jag har inte fuskat mycket, bara lite små saker som tagit någon banan och sånt. Och nu idag våfflor :) "inget ont som inte har något gott med sig"

Sen har jag även fått min kameraladdare, så nu kommer jag kunna ta några kort igen så ni inte missar hans utveckling. Och när vi kom hem från Ånäset så fick Jonis självklart mat och sedan fick han ligga nackenfiss på golvet och han var så helnöjd och prata och log omvart annat :) Sedan igår så kom första början till ett litet skratt när jag satt och prata med honom....åååh så gulligt :)

Sen köpte vi lite små saker på pappers/järnhandeln i Ånäset. Och sedan har jag även glömt visa overollen som Jonathan har fått av min farmor, och en tjock tröja som har fått av sin mormor :)

Så himla söt, fick den av farmor när vi var in för några dagar sen till Umeå. Så tack farmor, Jonis kommer ha stor användning av denna nu i dessa tider som väntas.

Denna är ett fynd från Röda korset gick på 15 kr, och den är så mysig och fin, har även ett par byxor till denna som också gick på 15 kr :)

När jag kommer hem ska ju lilleman flytta in på sitt rum, så det kommer ju behövas göras lite mysigt. Han har ju redan flera tavlor och så. Men jag köpte till dessa Wallies eftersom jag tycker de var så sjukt söta, om jag sätter dem på väggen eller om jag kommer sätta dem på hans dörr och skåpen, det återstår att se. Sen ska vi även handla någon mysig lampa som han ska ha i taket. Har även hittat ett par jääätte söta gardiner med små svarta o vita får på. Ska höra vad Tommy tycker om dem, så får han också vara med och välja ;)

Denna var en uppskattad leksak som jag har köpt åt honom, en blomma som man kan hänga lite här o där med en spegel under plus att den plingar så fort man kommer åt den :) riktigt bra o mysig leksak :)


Ska senare ta fram lite bilder av mig när jag var liten, och ta några kort så får man se hur mycket likheter det finns som folk som inte vet hur jag såg ut när jag var liten :) Ha en bra dag!


Måndag

Då var det måndag igen, och jag är fortfarande uppe hos mina föräldrar, och åker hem nu på söndag. Då måste jag hem och börja planera inför dopet. Idag ska jag nog måla ett andra varv på taket, men jag måste först vänta på att lilleman somnar för just nu är han övertrött och grining.

ååh saknar att kunna använda min systemkamera, uuuh hoppas jag får laddaren imorgon så jag kan ta kort igen. Jag måste ju föreviga varje dag HAHA ;)

Nä ha en bra dag!






9 veckor och igår 2 månader gammal :)

Tiden går sååå snabbt nu, men det gör inget jag tycker det är skoj att se hur lilleman växer och utvecklas för varje dag som går. Igår blev han 2 månader och idag 9 veckor. Och tyvärr har systemkamerans batteri laddat ur så jag tog med min andra kamera istället, men det får funka ibland också. Tommy ska skicka laddaren imorgon så jag har den på tisdag igen, kan inte leva utan min kamera :D HAHA


Lite handling på Röda korset

Jag frågade Madde tidigare idag om hon ville jag skulle kolla om de hade nåt fint åt Amanda, och detta vad fick jag med mig hem :) Vad tycker du Madde? Jag tycker de var fina iaf :)

 

En rosa tröja storlek 74/80

Lilla randig tröja storlek 74/80

Och ett par super söta rosa byxor i storlek 80

Sen är denna till Lindas lilla kommande dotter :) Hon har ju fått mycket i pojkfärger av mig så jag tänkte hon skulle få en lite mera flickig body också :) Hoppas du gillar den Linda :)


utmaning


Jag blev utmanad av Sofie:

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till! ;)

1. Vad heter du? Catarina

2. Ett ord på fyra bokstäver: cats ;)

3. Flicknamn: christina

4. Pojknamn: christofer

5. Yrke: cyklare ;P

6. Färg: cyberrosa ;)

7. Klädesplagg:

8. Mat: champinjoin omelett

9. Sak i badrummet: måste fundera :P

10. Plats/stad: centrum ;)

11. En orsak att vara sen: centrifugen gick sönder ;P

12. Något man skriker: catten :P

13. Film: cast away

14. Något man dricker: citron vatten

15. Band: -

16. Djur: -

17. Gatunamn: -

18. Bil: -

19. Sång: -


Så nu utamanar jag Madde, linda o Maria och någon annan om den känner sig manad


Handla

Nu ska jag och lilleman gå ut och handla till middagen, tar nog en sväng in på Röda korset också och kollar om det har nå fint :). Sen blir det att laga ungsfalukorv till mamma & pappa kommer hem. Nä bäst jag går och klär på den lillegossen så vi kommer iväg idag och inte imorgon. Just nu ligger han och pratar förfullt inne i vardagsrummet med sitt babygym, hehe låter så gulligt. aaj aja aj säger han :P

Ha en bra fredag!!

Nu är den köpt =)

Nu är datorn köpt :) Det trista är ju att jag får ju inte testa den innan torsdag, aja det får jag väl överleva. :) Ska köpa till ett snyggt dataklistermärke också till den så den blir så fin så fin :) Kanske man äntligen kan få testa The sims 3 :D

Nu ska jag se våra bästa år och klä på lilleman!

Ny moped och en 5.5 års present :D

Fick veta idag att Tommy fått en ny moped eftersom den andra har motorn gått sönder på, en svart sådan som tydligen inte hade gått nå mycket alls och var i jätte bra skick. :) Super så nu kan han ta sig på jobbet lätt igen utan några större problem. Billigt och enkelt :) *ler*

Sen måste jag berätta vad min älskade sambo ska köpa åt mig imorgon :D Sååå lycklig!!! Han ska köpa mig en bärbar dator, elgiganten har ett jättebra erbjudande på en "Snabb och stabil bärbar PC med utmärkta möjligheter för Internet-anslutning, arbete och media. AMD Athlon X2 Dual Core-processorn har 4 GB RAM och hanterar dina vardagliga sysslor med bra flyt. Med ATI Radeon och dedikerat grafikminne på 512MB fungerar datorn bra för spel eller för dig som vill redigera film med bra bildflyt."

Jag är sååå himla glad :D Tack min älskade Tommy för världens bästa 5.5 års present ♥


Shoppat

Varit en sväng till Lövånger och handlat lite kläder, plus att jag handla ett jätte fint lektäcke med Nalle Puh och Tiger på, hur sött som helst! Sen har jag även varit ute en sväng ikväll och kört lite bil, men fan va solen låg dumt, jag blev så himla bländad, såg knappt vägen, det var äckligt!

 

Här får jag ett bad av mamma, och JA badbaljan är rosa, men man tager vad som finns, skön tyckte han den var iaf :)

Hehe här sitter jag och sjunger ur djungelboken som min bror sitter och ser på film, hehe "va nöjd med allt som livet ger... :D

Nybadad prins :)

Och denna fick han av sin mormor igår, visst är den fin :)





Och här har vi lite saker som har handlats, första är en leksak, andra är ett underbart täcke, body, byxa, tröja, t-shirt och speldosa som vi har hängt på väggen över hans säng :) Ännu en sak han ska ha häruppe hos sin mormor o morfar.


Nä nu ska jag sluta blogga, ha en fortsatt bra kväll!

Onsdag

Ja igår åkte Tommy ner till Sundsvall igen, men jag är kvar än eftersom jag ska hjälpa till med golvläggning och vävuppsättning här hemma hos Mamma och Pappa. Kommer hem i början av oktober. Tommy jobbar ändå hela tiden nu veckan som kommer, mamma är ganska mycket ledig. Plus att Tommy kommer upp igen nästa torsdag eftersom han vill att vi ska fira hans 25 års dag i lugn och ro här uppe i västerbotten. Och det är ju hans dag, så jag säger inget, hade blivit så dyrt för mig att åka hem nu i veckan och sedan komma tillbaka igen på torsdag nästa vecka..Nä då stannar jag hellre och hjälper till här hemma, så mycket som mina föräldrar har ställt upp på mig genom åren, så är det verkligen DET MINSTA jag kan göra för dem.

Nä nu ska jag ta och steka mig 2 ägg, sedan ska vi ut med vagnen och handla tyg så vi kan sy ett par gardiner åt lillemans rum hemma i Sundsvall. Sen kanske vi åker en sväng till lövånger, men det ser vi under dagen. Blir nog lite övningskörning också idag igen, igår var det verkligen pissigt väder, körde i spöregn, men vädret kommer ju inte alltid vara bra när man kör bil så det var ju en bra läxa.

Sen igår gjorde jag om bloggen, tycker den vart rätt läcker, ja ni får avgöra själva!



Ha en bra dag!

Bilder från en härlig höstdag i norr!

Idag har vi varit ute i skogen och plockat kantareller, och jag o Tommy hitta massor, var ute över 1,5 timma och plocka svamp. Och hundarna fick följa med så de blev riktigt rastade :)

Och här är några av alla kort vi tagit under dagen, ha en härlig söndag! bye bye

 


 

 


En hälsing från oss

Jag har världens vackraste son! Och jag älskar honom så förbannat mycket ♥
Ha en bra fredag, nu ska jag ut med pappa och gå en promenad med vovvarna...











Denna har Jonathan fått av morbror Fredrik :) Visst är den fin? :)


Och en härlig sparkdräckt av mormor :)
Och en Skellefteå AIK napp av morfar hahaha :D




Sedan hitta jag en så söt tröja och byxa åt Amanda :)
söt va ;)



Köpte även en jacka åt mig själv, jätte härlig jacka som jag kan ha nu i höst och under vintern, fick en vit stickad mössa av mamma och ett par tjocka gråa leggings :) Kan ta kort det en annan gång, nu ska jag sätta mig och se tv.


vart har min snälla gosse tagit vägen?

Nu har vi haft 3 dåliga kvällar, och jag har haft en fruktansvärt dålig dag. Lilleman har jag inte ens nästan kunna lämna för gå på toa! Men självklart har jag ju gjort det iaf, suttit med bärselet på mig nästan hela dagen, han har varit som värsta plåstret på mig. Funka en stund i babysittern brevid mig och lyssna på musik, men sen var det samma vända igen. Och nu ikväll har han varit super svårlagd skriker och skriker, NU sover han äntligen! Måste vara någon utvecklingsfas han är inne i, för han har varit grinigare än på många veckor senaste dagarna. :(

Annars ikväll har jag lagat taccogratäng, sedan gjorde jag en räksallad till bussresan imorgon, så jag inte köper en macka eller så för hungern sätter in på bussen. Jag är så nervös hur det ska gå o åka buss med honom, men men det får gå som det går. Ska stiga upp vid sju/åtta och göra alltför hålla herrn vaken så han är riktigt trött vid tio tiden. Ska även ge han välling så han håller sig mätt längre och förhoppningsviss är snäll under resans gång!!! *håller tummarna*

Och ska strax gå och lägga mig är aptrött, så natti natt med er!

Och Grattis Linda till det kommande flickebarnet & pojkbarnet. Vilken lycka att få en av varje :)


Lilleman pratar med mig :)

Precis som jag skrivit i videoinlägget, bry er inte om min röst ;) Hehehe


Såhär ska jag göra :)

Jag ska ju gå till frissan när jag får pengar, och jag ska lägga blondgråa slingor i håret och klippa lugg!! Har nu inte haft det på över 5-6 år så kan ju vara skoj att testa det igen. Vad jag minns så gillade jag det. Som bilden visar här nere ska jag klippa mig och göra slingor. Fast jag funderar på 2 färger men vi ser väl. mörka o gråa. Får väl se :)

Nä nu ska jag börja flytta över sängen till gästrummet eller rättare sagt Jonathans rum. Det var ju inte tänkt riktigt såhär tidigt, men vad gör man när båda parterna störs av varandra?? Ska nog gå bra, lillgossen är så duktig så ♥

Datorn får hamna i vardagsrummet, ska göra någon bra lösning därinne med tiden. Nu handlar det om att lösa dagens problem. Allt tar sin tid, men tids nog så ska det nog gå att komma på nåt. Funderar på ett hörndataskåp så kan man liksom glömma undan allt.

Sen fick jag hem brev idag från kyrkan, nu är allt klart. Vi fick ha församlingsgården i Birgitta kyrkan. :) (den som ligger här i Skönsberg) Sicken tur, så då behöver man inte tänka mera på det. Nu är det bara dukning och sånt som ligger näst på listan, köpa dopkort och skicka ut :) Han kommer vara så fin min lilla gosse den 17:de Oktober ♥

Ska även ringa och beställa tid för korttagning! Men har funderat på skicka in ett eget kort istället, för det går ju det med. Vi ser väl om vi får något bra kort av oss härhemma så tror jag nog vi tar det istället. Ska även skicka upp till VK/VF vet inte vilken tror det är VF (västerbottens folkblad/västerbottens kuriren) Eftersom jag kommer därupp ifrån, och folk vet vem jag är och mamma o pappa kan också visa bild på deras barnbarn.

Sen imorgon ska vi åka upp till lille Jonathans mormor & morfar, ska bli så trevligt så. Kanske Tommy även åker upp under helgen, vi ser hur det blir. Men jag åker iaf hem dit imorgon på morgonen med bussen. Jag är lite nervös för det, men det ska nog gå bra. Jonathan brukar sova ganska bra när man åker bil. Funderar på ge han välling då innan vi åker så håller han sig ännu längre och kanske inte vaknar lika snabbt utan sover lite längre av resan. Ska fundera lite...

Nä nu måste tvätten hängas, och börja bära och stöka lite här hemma.
Ha en bra dag!


3.de veckan

Still going strong

Har tappat ännu 0.9 kg på 1 vecka, och nu har jag tappat hela 29.5 cm på hela kroppen, fyfan så stolt jag är över mig själv!!! Jag tränar pilates varje dag och ska snart köra igång med ett pass, för fyfan va Winsor pilates är KUNG!!! :D

Lilleman blir bara bättre o bättre, igår somna strax efter åtta tiden och sov till fyra, åt och somna om till sju åt o somna om till 10 :) Så inget man klagar på. Men han har börja bli väldigt störd av våra ljud t.ex. när vi går o lägger oss så kan han nästan vakna till, man kan knappt röra sig i sängen. Så vi funderar på flytta in han till sitt rum nu väldigt snart eftersom han sover ju nädå hela nätterna nu. Och jag börjar vara ganska less på sova i gästrummet eftersom jag hittar ingen sömn när han ligger och små låter i sömnen. What to do??

Så kanske att vi flyttar in lilleman där nu, eftersom både han och vi kommer nog sova mera lugnt då. Ja vi ser väl vad dagen utvisar. Ska iaf köra pilates nu o käka lite sen, och det blir nog en promis idag har mycket mindre ont i ryggen som tur är :)

Ha en bra dag!

Party och utgång ikväll då

Japp ikväll ska jag ut med Madde o Erika, ska bli hur skoj som helst. Längtade en halv gravidtet på att få dricka vin o cider, och nu känner jag att jag är redo :) Tack Sussi o Matti ni ska verkligen veta att jag är tacksam för att ni kunde ta honom i natt eftersom Tommy jobbar imorgon. Tack o hoppas ni får en bra kväll!

Hur som helst ska bli hur kul som helst ikväll Madde :D Nu ska jag snart ta ut fläskfilén ur ungnen och avnjuta en god middag tillsammans med min älskade Tommy ♥
Och jag kommer sakna min lilla son ikväll, men jag vet att han har det så bra där han är...men jag kommer vara lite oroad så klart eftersom han aldrig sovit borta från oss förut, men han är snäll och lägger sig vid åtta nio tiden jämt så jag tror inte det ska vara några större problem. :)

Ha en trevlig kväll, det ska då jag ha :D




Jonathans utveckling

Vikt & längd

Jonathans vikt

26 juli 2009 - 4044 gram (födelsevikt)
30 juli 2009 - 3815 gram (4 dagar)
7 Aug 2009 - 4220 gram (12 dagar)
13 Aug 2009 - 4450 gram (2 veckor 4 dagar)
25 Aug 2009 - 5140 gram (4 veckor 2 dagar)
10 Sep 2009 - 5900 gram (6 veckor 4 dagar)

Jonathans längd

26 juli 2009 - 55 cm (födelselängd)
30 juli 2009 - 55 cm (4 dagar)
7 Aug 2009 - 55 cm (12 dagar)
13 Aug 2009 - 56 cm (2 veckor 4 dagar)
25 Aug 2009 - 59 cm (4 veckor 2 dagar)
10 Sep 2009 - 61 cm (6 veckor 4 dagar)

Bilder på vår prins ♥

Idag har jag mått sååå mycket bättre, ingen feber alls. Snacka om jag var skit dålig igår och idag mår jag bra. Eller jag har ju hosta o förkylning men ingen feber. Så vad har vi gjort idag då? Inget bara varit inne och umgåtts med varandra...

Inatt sov lilleman så bra, somna vid nio tiden och vakna när klockan var över fyra, sedan somna om igen efter maten, vakna upp en snabbis o åt upp det sista vid fem eftersom han somna när han fick mat. Sedan somna om till halv nio. :) duktig liten pojke. Och idag har vi bara haft en trevlig dag. Något vi har upptäckt att denna lilla människa inte gillar är att ligga som en liten bebbe. Nä du han vill sitta i knät på en eller ligga på ens arm när man ser på tv i soffan/sängen. Sedan är han inte heller något fän av att gå och bli buren *tack tack* utan han gillar att man sitter eller ligger med honom på golvet/sängen istället så han får röra sig fritt. :)

Nu ska jag laga mat, och sen ska vi se på Andra avenyn som börjar idag. Sen får jag ju se om Linda hör av sig, annars får jag ta kort en annan dag.

Och sen hände något roligt nu ikväll, Jonathan "prata" med oss, och inte med sina gossedjur, utan han titta på oss och svara på våra ljud. Så gulligt juuu :D


Ha en bra kväll!









Hehe och jag vet att jag är mycket sminkad, men jag hade innan testat sminka mig partylila ;) Så såhär mycket smink har jag inte till vardags bara till fest ;) Snyggt blev det iaf :D





♥ Mammas guldklimp



Kan man bli nå sötare än såhär? ♥



Du är mitt allt, min lilla älskade son ♥



Jag älskar er så ♥


frihetsbild :)

Jag vill ha en ritplatta, kan inte någon vara snäll och ge mig en sån ;) Det är sååå sjukt svårt att rita med en datamus...Men jag lyckades tillslut iaf :)

Idag har jag inte gjort nåt, eftersom jag är sjuk och ligger i nästan 40 graders feber, och så fort jag lägger mig ner hostar jag nästan ihjäl mig själv så jag har suttit upp och tugga alvedon hela dagen *ler* Och lilla Jonathan är hos sin farmor och farfar eftersom mamma är så dålig att hon orkar inte ta hand om lilleman, plus är oroad att smitta honom. Fast även farmor är ju lite hängig som tydligen alla är just nu :(

I helgen blir det party, bara man blivit frisk vill säga..sedan ska jag även i vecka ta kort på Lindas mage så hon har några fina bilder att komma ihåg från gravidteten. Det uppskattar jag själv att jag har tagit, och inte bara veckobilder :) Min lilla prins låg ju faktiskt därinne.

Nu ska jag sätta mig och se True blood, serien är bara för grym :) sen är det skoj att det är med en svensk i den, och ibland får man höra lite svenska ord. Innan jag fattade att det var svenska som de pratade, haha det är så när man inte är beredd på det. :) Ha en härlig dag.!



 


En bild

Detta har jag pysslat med under kvällen. Suttit i Photoshop och färglagt en bild. Inte jag som gjort själva bilden den var bara streckad förut. Och jag lovar det tog tid, men såhär vart den iaf :) Fin och mysig. :) Och jag har inte varit olaglig eftersom denna bild fick jag ladda ner och använda mig av :)

Nu säger jag god natt o hoppas att denna jobbiga förkylning känns något bättre imorgon iaf.








Denna har jag börjat med ansiktet är inte klart och denna har jag gjort själv ritat och hela skiten :), men nu måste jag försöka sova även om hostan kommer så fort jag lägger mig ner. Har testa lägga mig 3 gånger redan men går icke...men nu lägger jag mig o läser bil teori iaf så jag gör någon nytta när jag ändå är vaken :( uuh vill bli av med min förkylning


6 veckor

Idag blir våran lilla gosse 6 veckor gammal, och sååå underbar o vacker. Jag trodde aldrig jag kunde känna som jag gör för honom, men det gör jag. Och jag är så sjukt oroad hela tiden för alla jävla sjukdomar som går just nu, själv är jag riktigt dålig så jag hoppas han slipper bli sjuk. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om han skulle drabbas av nåt :(

Igår väl somna han vid elva tiden, vakna kvart över fyra fick mat o somna om till åtta tiden somna om igen och vakna vid halv tolv, vilken snäll gosse vi har :) Och sömnen behövdes så dålig som jag känner mig :(


















En glad liten skit

Här ligger Jonathan och bara ler åt sin mamma när hon pratar och busar på. Såå mysigt att ha en nöjd liten gosse nu ikväll, med tanke på hur gårkvällen var med bara massa skrik...

Nu ska jag laga middag åt oss, blir fläskfilé med grönsaker, mums :) Hade lite fantasi idag och har inte hunnit käka än eftersom man har ju denna lilla rackare att ta hand om dygnet runt ;)

Mammas lilla gooskit ♥





Uppdatering

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist, och inte så mycket har hänt egentligen men lika bra att skriva iaf. Tommy har jobbat hela veckan så jag o lilleman har varit mycket ensamma. Fast i måndags var vi en sväng på stan handla 2 svarta kuddar till nya soffan som var nersatt, ljuslyktorna som jag har på bild längre ner, statyn, ljus och ljusfat. Sedan handla jag ett par skit fina varma leggings med mönster på, 3 par trosor, vita benvärmare och en jeans kjol.

I tisdags gick jag o Madde ner på stan eftersom hon skulle handla lite kläder för sina presentpengar. Och jag gick in på en inrednings butik och hitta en jätte fin vinröd duk med guldbrodyr. Sedan handla jag ett par super snygga stövlar som jag ha när jag går på stan och är ute o roar mig. Har ju redan andra jättebra vinterskor som jag kan ha när jag är ute med vagnen.

Och idag har jag och Madde tagit en promenad på ungefär 2,5 timma, sedan gick vi hit jag bjöd på middag och kanske har inspererat Madde att börja tänka i LCHF banorna också, vi får väl se :) Hon ska iaf få en massa goda recept av mig. Och Amanda fick leka med Jonathans babygym som även kan bli ett litet spelande piano om man ändra om ställningen, och det tyckte hon var skoj, tills hon började bli trött. Men iaf det roade henne en stund.
Nu sitter jag och väntar på att Tommy ska komma hem från jobbet, äta sin middag eftersom jag redan käkat. Och sen ska jag lägga mig 1 timma och vila för jag är så sjukt trött, har sovit skit dålig senaste dagarna, plus jag är ju ute nästan jämt om dagarna också. Sen ska jag och Madde börja gå på badhuset med de små, ska kolla upp om babysim, men om det inte finns här i Sundsvall blir det att vi går någon dag i veckan iaf :)

Nu ska jag sätta mig framför tv och bara vara, är såååå trött och har sådan hemsk träningsvärk efter ha gått och tränat pilates nu senaste dagarna. Men det ger resultat, bara sedan igår hade jag gått ner 0.3 kg. Jag älskar denna metod, jag är mätt jag äter underbart god mat och jag tappar massor i vikt. Tommy har tappat över 5 kg på 1 vecka, hans byxor ramla av honom nu får han använda skärp.! Fast jag tror inte han klagar ;)

Ha en bra kväll!

en liten mätt pojke :)









Sedan blev det ett bad emot kvällen och vi var så nöjda sååå =)





Är jag inte fin i skjorta? ;)













Jag och min guddotter Amanda :) En härlig liten tjej, tänk att tiden gått så snabbt hon växer o frodas ;)







Detta har vi köpt till vardagsrummet 2 stora lyktor och en staty jätte fin blev den i fönstret. Nu ska jag bara handla nya gardiner som jag sett på Olssons tyger :)
 




Och mina nya stövlar som är sååå snygga :D 8 cm klack :)