24 dagar kvar

Ja då är det 24 dagar kvar till jag är beräknad, vi får väl se jag håller tummarna lillen vill komma tidigare. Och fatta så överlycklig jag skulle vara då.

Men va juni har gått snabbt, tyckte nyss det var skolavslutning och början inte ens 1 vecka kvar på denna månad. Nä snart är lillen här även om jag går hela tiden ut och någon dag till så är det inte länge kvar nu!

Prata med mamma för en stund sen, och idag är det visning på stugan, skulle tydligen vara en hel del som skulle komma på visningen. Synd jag inte var lite mindre gången just nu eftersom då hade jag åkt upp och hjälpt mamma städa och fixa i ordning i stugan, men hon fick säkert till det fint där hon är så duktig : )

Imorgon ska jag gå på stan och handla lite saker som nog kommer till användning senare, har inte hunnit köpt en amnings BH så tänkte göra det och ett par nya mjukisar eftersom de flesta är rätt väl använda, hehe : ) Får väl se om jag hittar något fint i klädväg också, menar hittar jag nå snyggt som jag kan ha sen som inte visar magen fettet alltför väl så funkar det ju ;P 

Ställde mig på vågen idag för ungefär hålla koll på hur mycket jag går upp nu sista tiden, men sammanlagt 5.5 kg har jag gått upp under dessa veckor inte ens det som jag gick ner i början har jag gått upp...otroligt och jag som äter som en häst och nu är jag så långt ifrån nyttig som man kan komma :P men jag klagar dååå INTE : )

Nu ska jag städa och plocka i ordning för tvättningen på fredagkväll, måste försöka hinna tvätta lite nu innan lillen kommer, för man vet ju inte hur mycket tvätt som det blir sen... 

Ha en bra dag!

Kommentarer
josefine

hej du har skrivit i info bloggen att du kan hjälpa till med designer så jag undrar om du kan hjälpa mig? jag fattar typ ingenting men jag är ju liten så kanske nt så konstigt (kan nt engelska) så skriv på min e-post om du kan hjälpa mig snälla!

2009-06-26 11:43:22
URL: http://jozzzanz.blogg.se/
Sejla

Hejsan!



Jag läste precis att du kan hjälpa till med ens blogg. Du kanske vet hur jag kan göra så att min Header synd i alla webbläsare, det är nämligen så att den bara verkar synas via Google Chrome, men inte internet explorer m.fl. Vet du vad jag kan göra? Hälsningar /Sejla

2009-06-28 18:58:08
URL: http://sekki.blogg.se/
Elleonora

Hej hej... Hoppas det går bra i denna otroliga värme.

Inte långt kvar nu... Sköt om er! :) Kram kram.

2009-06-29 06:47:18
URL: http://elleonora.wordpress.com
Elleonora

Hej hej. Oj då, snart är det dags då? :)

Ja värmen är olidlig... har säkert duschat 20 ggr i helgen. Usch! Men bäbisen verkar må bra iaf... sen har jag fått lite högre blodtryck nu, så jag ska in på en extra kontroll nu kl 8 så det är ju bara att hoppas att det är på normalt läge nu. Sånt där gör mig nervös!



Och du, jag har ju gissat på den 6:e juli för er... snart är vi där :) Håller tummarna för er!



KRam kram!

2009-06-30 07:26:59
URL: http://elleonora.wordpress.com
Elleonora

Värdena är återställda... så skönt! Och bäbisen ligger fortfarande neråt! :) Nu är det precis 5 veckor kvar för oss...



Ha det så bra!

2009-06-30 09:55:52
URL: http://www.elleonora.wordpress.com
linda

hoppas den ploppar ut snart:D

2009-07-01 01:34:48
URL: http://lillrauta.blogg.se/
Emma Viklund

har h*n ploppat ut eller? =) du mååste ju uppdatera här i bloggen! :D

2009-07-01 09:48:32
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback