Såhär ska jag göra :)

Jag ska ju gå till frissan när jag får pengar, och jag ska lägga blondgråa slingor i håret och klippa lugg!! Har nu inte haft det på över 5-6 år så kan ju vara skoj att testa det igen. Vad jag minns så gillade jag det. Som bilden visar här nere ska jag klippa mig och göra slingor. Fast jag funderar på 2 färger men vi ser väl. mörka o gråa. Får väl se :)

Nä nu ska jag börja flytta över sängen till gästrummet eller rättare sagt Jonathans rum. Det var ju inte tänkt riktigt såhär tidigt, men vad gör man när båda parterna störs av varandra?? Ska nog gå bra, lillgossen är så duktig så ♥

Datorn får hamna i vardagsrummet, ska göra någon bra lösning därinne med tiden. Nu handlar det om att lösa dagens problem. Allt tar sin tid, men tids nog så ska det nog gå att komma på nåt. Funderar på ett hörndataskåp så kan man liksom glömma undan allt.

Sen fick jag hem brev idag från kyrkan, nu är allt klart. Vi fick ha församlingsgården i Birgitta kyrkan. :) (den som ligger här i Skönsberg) Sicken tur, så då behöver man inte tänka mera på det. Nu är det bara dukning och sånt som ligger näst på listan, köpa dopkort och skicka ut :) Han kommer vara så fin min lilla gosse den 17:de Oktober ♥

Ska även ringa och beställa tid för korttagning! Men har funderat på skicka in ett eget kort istället, för det går ju det med. Vi ser väl om vi får något bra kort av oss härhemma så tror jag nog vi tar det istället. Ska även skicka upp till VK/VF vet inte vilken tror det är VF (västerbottens folkblad/västerbottens kuriren) Eftersom jag kommer därupp ifrån, och folk vet vem jag är och mamma o pappa kan också visa bild på deras barnbarn.

Sen imorgon ska vi åka upp till lille Jonathans mormor & morfar, ska bli så trevligt så. Kanske Tommy även åker upp under helgen, vi ser hur det blir. Men jag åker iaf hem dit imorgon på morgonen med bussen. Jag är lite nervös för det, men det ska nog gå bra. Jonathan brukar sova ganska bra när man åker bil. Funderar på ge han välling då innan vi åker så håller han sig ännu längre och kanske inte vaknar lika snabbt utan sover lite längre av resan. Ska fundera lite...

Nä nu måste tvätten hängas, och börja bära och stöka lite här hemma.
Ha en bra dag!


Kommentarer
Frida

det är så sjukt snyggt med gråblonda slingor! Det vill jag också ha! men vet inte hur mycket mer jag vågar hålla på med håret eftersom jag har blekt så mycket! du får visa resultat sen! :)

2009-09-15 15:23:20
URL: http://fridafilmberg.blogg.se/
Sandra

Vill du ha fler besökare till din blogg och

chansen att vinna ett headset och en webbcam?

Bli medlem här:

http://www.bloggplus.se?r=58593

2009-09-15 15:43:02
URL: http://lillsazza.blogg.se/
Frida

sv: tack så mycket och detsamma! jag håller utkik =)

2009-09-15 15:43:11
URL: http://fridafilmberg.blogg.se/
Emma Viklund

Sv. Ja, Viggo kan ha strl.62 har jag märkt nu, men tror nog att just 62/68 blir förstort.. Har inte testat än, kanske vissa plagg går... Vissa plagg i strl.62 sitter ju superbra medans vissa sitter lite pösigare... Men strl.56 satt ju stort på honom med i början så! ;)



- Åå, vad roligt med lite liv i håret, det kommer nog bli grymt snyggt på dig! :)



Vad spännande att åka buss med liten, hoppas det ska gå bra! :) Hur långt är det ni ska åka?

2009-09-15 15:48:27
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/
Johanna

du som har fått upp ögonen för plåtning...gör egna dopkort med Jonathan på. Kram Johanna

2009-09-16 09:33:30
URL: http://johannawistrom.blogspot.com
Johanna

Ojoj dom där råden om PS är värsta grekiskan för mig....ska, då jag har tid, sätta mig ned o försöka förstå vad du skrev. Supertack för tips....mer av det!

2009-09-16 12:27:06
URL: http://johannawistrom.blogspot.com
Johanna

Härligt att du är nöjd, viktigast är att hitta den matstil som funkar för än. :)

2009-09-16 17:33:14
URL: http://familjenkorb.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback